Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

hihi malachi ja som kecala cosi o radiatore po opke :D A POTOM SOM PREMYSLALA ze preco ze ci mi bola zima ale ze vraj kvoli tiai na hrudi ze ci mam radiator na hrudniku som sa ich pytala :DDD

najlepsie bolo ked som sa rozpravala sa anesteziologom a ked prisiel druhy raz pytala som sa co som mu hovorila pred pol hodinou lebo som mala okno :DDD

malachi

bony drz sa teda zajtra a neboj ja som po op tiez viedla vraj hodinovy telefonat a tiez som si vela nepamatala (a to som vraj este predtym ked ma preberali z narkozy povedala lekarovi nech ma necha, ze spim :D sa na mne smiali...

zuzkas

florida si zlatá aký dlhokánsky príspevok si dala :-)a ďakujem za chválu aj tebe a aj bon bony:-)toto fórum je perfektné!normálne mám pocit,akoby sme vysedávali všetky spolu na kávičke a nie každá za svojim pc :-))

bon bony

zuzkas mas super vysledok tak ti verim ze by si sla znova :-D a este ked sa usadia budu fakt super a vypadaju naozaj prirodzene,teraz som ti ich pozerala :)
Zatial sa nejak nebojim,ale uz chcem mat potom:)
ok tak nejdem tam nic pisat,diky :D
tak a s tym volanim je aka sranda ze si to tak automaticky urobila a potom nepamatala heh, to je clovek asi tak trochu v mimoze ale ked cini nieco tak premysla normalne :D

Ok,tak dakujem za podporu kocky, lucim sa, potom sem dojdem napisat ked sa mi bude dat ako to prebehlo.zatial ahojte!!!:)