Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

zuzkas, takže muž je spokojný... ale zatiaľ sa asi môže len pozerať, že :-)?
a malá nič nezbadala?

lola19, tak ako, zlepšuje sa to trochu?
u mňa to vyzerá takto: bojím-teším-bojím-teším-bojím-teším...

malachi

zuzka
to uz takto ty veselo?kolko si po len nejake 2tyzdne sa mi zda nie?ci to tak rychlo leti
mne zase brali krv, uz mam ruku ako narkoman...ale posledne vysetrenie a mam hotovo aj, ked mam strasny strach :D nebojim sa bolesti,ani toho vysledku (vsak Dr. je profik) ja sa bojim, ze prave ja budem patrit do toho percenta ktorym budu musiet implantat vybrat alebo sa spravi kapsulacia,koli niecomu co nemusim mat prilis vela moznych komplikacii ale som si vymyslela, ze ved aj autom chodim a nemusim a tiez je tam riziko, aj lietam vela a nemusim... tak cheri lola vy uz za 3dni!
pukanec
fakt perfektne!

zuzkas

cheri všetko mám v poriadku,už môžem cez deň byť aj hodinku-2 bez podprsenky.môžem sa kedykolvek aj sprchovať.už je dobre,včera sa muž vytešoval,za pc som sedela hore bez :-)),ale len chvílu..

Cheri39

zuzkas, a čo ti povedali na kontrole, už sa môžeš umývať?

a na nechtoch nemôže byť ani priesvitný lak?

leus

pukanec
aj ja ta musim pochvalit, mas ich prirodzene k postave, pekne, ani by som nepovedala ze su silikony,skoda ze nepises pri fotke ,ktory doktor ta operoval, velkost a profil

zuzkalinka

Pukanec5
Si kocka s novymi prskami..su uplne uzasne a velmi sa it hodia k postavicke.. woooow ,
aj ty si bla u cervena?? aku mas velkos??
SUPER OZAJ!!!

zuzkas

monitaaa
najlepšie by bolo objednať sa na konzultáciu a lekár by zhodnotil,aký zákrok je pre teba vhodný.veľa báb tu na fóre ma prsia po pôrode a nie vždy je nutné aj zdvýhanie,lebo keď sa vyplní ochabnutá koža implantátom,tak tým sa prsko natiahne a vlastne aj zdvyhne.zdvýhanie sa robí,keď je moc prebytočnej kože,väčšinou keď mali ženy moc veľké prsia pred tehotenstvom.