Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

florida
pekne ortopedicke slapky nikdy nemozu byt zle :D
a dik za info, rozhovor o psoch pred op.vynechavam!
ja som bola v BB, ale to mi robili artroskopiu a kto je to Cerven som vtedy nemala ani ponatia, ale ta spolubyvajuca ho vtedy strasne ospevovala!

Monitaaa

ahojte baby, mohli by ste poradit aj mne? mam vysku 174, 50 kg a prsia slabe dvojky. chcela by som si ich dat urobit, mierne zvacsit, ale hl. problém je že po porode a naslednom schudnuti mi prsia mierne poklesli, a myslim že aby boli pekne okruhle potrebovala by som ich aj upraviť-dvihnuť, da sa tento zakrok urobit sučasne s implantatmi? mal tu niekto podobný problém? ako je to spoplatnovane pokial to chcem sučasne, platim oba zakroky plnu sumu? dakujem

kleopatra4589

lola 19

Ano, Dr. Cerven operuje aj v Poprade. Tiez som to zistila len nedavno, ked som sa snazila objednat u sestricky v BB :)

Florida

hahahaaa ja mam este lepsi pribeh jednej co sme cakali v predoperacnej izbe to som mala inu operaciu, ale nie esteticku ;-)))pytali sa ma po operacii ze o com sme sa s kolegynkou pred opkou bavili :DD a ja ze preco a viete co my sme sa bavili o psoch nasich a ze vraj ona pocas operacie stale stekala lebo ona mi rped operaciou naopodobnovala ako jej pes zavija ked ide niekto okolo ich domu :D

inak zuzik aj mne bola strasna zima tiez mi doniesli este jednu perinu z vedlajsej izby ale to je normalne po opke

a ze vo zveraku haha veru bolo to jak vo zveraku ale ten pocit ked som dosla na prevez a dali mi dole obvaz aky pocit, ze sloboda ale nie pre nosy :D ale pre kozy :DD boze mne hrabka ospravedlnujem sa :D este ze tu nemame medzi sebou cerstvo pooperacne baby lebo asi by som im sposobila bolesti :D
moj manzel ma stale rozosmieval a robil mi "tym zle" :-))) lebo to nebolo prijemne mat zachvat smiechu

malachi ty slapkouchylka :D
za mnou ked prisiel anesteziolog skoro mi zabehlo ze dobry den ja som vas anesteziolog a on ti tenisky kratase fuuu ja ze to vazne som vlastnym ociam neverila ze tento ma ma uspavat :D potom ked uz dosiel v bielom plasti budilo to lepsi dojem :-))) a ty si bola kde na zakroku ?v akom meste myslim

zuzkas

malchi ja len neviem prečo som také blbosti trepala,lebo som nad takým nikdy nerozmýšlala a ústa mám dosť veľké,teda aj pery :-)ešte tá baba z izby mi vravela,že to je škaredé a ja že ale veď to sú rozne veľkosti tyćh imlantátov :-)

malachi

florida
haha ti ludia musia mat riadnu show takto pred op.ja som vraj este sanitarovi obdivovala ortopedicke slapky doslova "a to mozete nosit take sexy papucky do prace?" inak ja som na op. lezala na izbe vtedy s babou, ktorej robil prsia Cerven :D
zuzka licne implantaty a zvacsit pery?potom posli foto ;)

zuzkas

floridka aj mne bola strašná zima-dali mi 2 paplóny a mala som pocit,že sa udusím,že mám málo kyslíku strašne som sa cítila ako vo zveráku.

zuzkas

heh sranda býva po tej narkóze..baby ja som hneď po opke povedala,že chcem ešte lícne implantáty a zväčšiť pery :-)