hahahaaa ja mam este lepsi pribeh jednej co sme cakali v predoperacnej izbe to som mala inu operaciu, ale nie esteticku ;-)))pytali sa ma po operacii ze o com sme sa s kolegynkou pred opkou bavili :DD a ja ze preco a viete co my sme sa bavili o psoch nasich a ze vraj ona pocas operacie stale stekala lebo ona mi rped operaciou naopodobnovala ako jej pes zavija ked ide niekto okolo ich domu :D
inak zuzik aj mne bola strasna zima tiez mi doniesli este jednu perinu z vedlajsej izby ale to je normalne po opke
a ze vo zveraku haha veru bolo to jak vo zveraku ale ten pocit ked som dosla na prevez a dali mi dole obvaz aky pocit, ze sloboda ale nie pre nosy :D ale pre kozy :DD boze mne hrabka ospravedlnujem sa :D este ze tu nemame medzi sebou cerstvo pooperacne baby lebo asi by som im sposobila bolesti :D
moj manzel ma stale rozosmieval a robil mi "tym zle" :-))) lebo to nebolo prijemne mat zachvat smiechu
malachi ty slapkouchylka :D
za mnou ked prisiel anesteziolog skoro mi zabehlo ze dobry den ja som vas anesteziolog a on ti tenisky kratase fuuu ja ze to vazne som vlastnym ociam neverila ze tento ma ma uspavat :D potom ked uz dosiel v bielom plasti budilo to lepsi dojem :-))) a ty si bola kde na zakroku ?v akom meste myslim