Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

trochu filozofie, na krajsi den

Príspevok v téme: trochu filozofie, na krajsi den
H.Hesse

uvedomuje te si ake je ludske telo krasne prepracovane? dnes som tak rozmyslala, ako ma clovek dokonale ruky na uchopenie hocicoho, hladkanie, maznanie,tvrdu pracu, jemnu motoriku. Aj ako clovek na starobu sedivie, ze telo sa sustreduje na ine veci a urobi striebro vo vlasoch:) Alebo dokonca aj panenska blana, naco vlastne je pre zenske telo? Lebo je absolutne nezmyslena funkcne, ale asi to zvyrazni urcity medzik v zivote. Ludske oko, city, vasen, plac..no proste zivot je taky krasny a ludia, veci, zvierata su take prepracovane. Ktovie ci je to len nahodne spraveny zhluk buniek, alebo to ma aj nejaky zmysel:) Co myslite vy?
btv: aj vy mate take chvilky ze idete sami mestom, ked je slniecko a mate chut sa na kazdeho usmievat:)? by ste sa cudovali ako ludia opatuju usmev a ako to spravi den krajsim...skuste!

H.Hesse

ja by som napr. nechcela byt takym slimakom na rozpalenom asfalte v lete:P

jajka, no ved na to su dalsie zivoty, aby si napravila to co si urobila zle v tom minulom.

jajka001_

taky slimák, nemá žiadne starosti, žiadne trapenie, nerozmysla, len si uziva ze je :)vyssia forma rastliny. pohyblivá :)

H.Hesse

mne sa zda dost logicka reinkarnacia, ze dusa musi zdolat rozne prekazky, zivoty skusky, zazitky a az dosiahne vrchol/cistota, mudrost, empatia, laska/ pojde do valhaly, rajskej zahrady, nirvany ci neba..

mate59

taká reinkarnácia by nebola od veci,ak by som nebol v druhom živote napr. slimákom.Preto si radšej myslím, že smrťou sa všetko končí.

jajka001_

tvoja duša splynie s univerzom, už nebudeš ty, ako sa tvoje telo obrati na prach, tvoja duša sa rozplynie vo Veľkom Manituovi :D
a ak sa znovu narodíš, v inom tele, nebudeš to ty s tym všetkym čo máš teraz, len ta jedna najosobnejšia čiastočka teba