uvedomuje te si ake je ludske telo krasne prepracovane? dnes som tak rozmyslala, ako ma clovek dokonale ruky na uchopenie hocicoho, hladkanie, maznanie,tvrdu pracu, jemnu motoriku. Aj ako clovek na starobu sedivie, ze telo sa sustreduje na ine veci a urobi striebro vo vlasoch:) Alebo dokonca aj panenska blana, naco vlastne je pre zenske telo? Lebo je absolutne nezmyslena funkcne, ale asi to zvyrazni urcity medzik v zivote. Ludske oko, city, vasen, plac..no proste zivot je taky krasny a ludia, veci, zvierata su take prepracovane. Ktovie ci je to len nahodne spraveny zhluk buniek, alebo to ma aj nejaky zmysel:) Co myslite vy?
btv: aj vy mate take chvilky ze idete sami mestom, ked je slniecko a mate chut sa na kazdeho usmievat:)? by ste sa cudovali ako ludia opatuju usmev a ako to spravi den krajsim...skuste!
trochu filozofie, na krajsi den
hej tak ako aj zvierata. Ale co dusa? Z tela bude prach a z duse?:) Podla mna sa recykluje, cize nejde ani do neba ci pekla ale dalej do ineho tela,ci? co myslite vy? Alebo nie je a smrtou sa konci vsetko?
krematórium to istí.
ja som kremikovy..:) a kludne dokazem vydrazat 1000 °C :)
aj tak sme vsetci uhlíkoví :))
prach si a na prach sa obrátiš
dinosauri malo ako vysoko hlavy a čo im to pomohlo :D
s tym mozgom nechapem aka je vyhoda ze je dalej od zeme???? skor by som povedal ze je dobre mat oci a usi co najvyssie pre najlepsi rozhlad a potom je dobre umiestnit mozog co najblizsie k nim ci uz kvoli ochrane (lahsie sa chrani hlava ako nohy kedze tam su oci a usi) ..
a nieje to az taka nahoda som cital knizku o genetike 98% genov mame rovnake ako simpanz a dost vela ich mame spolocnych s rastlinami uz nevim kolko ale bolo to dost vysoke cislo okolo 90% sa mi zda ....
takisto ako pri potení :)
slzy maju ochrannu funkciu, ak ti nieco padne do oka, napriklad, tak tu spinu vyplavia
poznas výraz krokodílie slzy? oni neplačú, oni sa tak potia :))
a panenska blana , ta bude mat tiez asi ochrannu funkciu. male dievčatka sa hravaju kade tade, kedysi dost na zemi, bez nohavičiek, aby sa tam spina nedostala
dospele zeny sa uz nehraju
...neviem,prisli to len pred nedavnom...ze za slzy sa clovek nema hanbit...mam jednu knihu kde o tom pisu,vela o tom nepisu,ale len to ze vyplavuju toxiny...
toxiny? mozno, ale preco sa teda nevyplavuju prirodzene kazdy den/ano v malom mnozstve sa to deje kazdy den/? ale len takych dojimavych, smutnych situaciach?
oprava-vyplavuju
H.HEESE
SLZY-vyplavju z tela toxiny...najnovsi objav...