Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

trochu filozofie, na krajsi den

Príspevok v téme: trochu filozofie, na krajsi den
H.Hesse

uvedomuje te si ake je ludske telo krasne prepracovane? dnes som tak rozmyslala, ako ma clovek dokonale ruky na uchopenie hocicoho, hladkanie, maznanie,tvrdu pracu, jemnu motoriku. Aj ako clovek na starobu sedivie, ze telo sa sustreduje na ine veci a urobi striebro vo vlasoch:) Alebo dokonca aj panenska blana, naco vlastne je pre zenske telo? Lebo je absolutne nezmyslena funkcne, ale asi to zvyrazni urcity medzik v zivote. Ludske oko, city, vasen, plac..no proste zivot je taky krasny a ludia, veci, zvierata su take prepracovane. Ktovie ci je to len nahodne spraveny zhluk buniek, alebo to ma aj nejaky zmysel:) Co myslite vy?
btv: aj vy mate take chvilky ze idete sami mestom, ked je slniecko a mate chut sa na kazdeho usmievat:)? by ste sa cudovali ako ludia opatuju usmev a ako to spravi den krajsim...skuste!

jajka001_

človek monogamny určite nie je:)
ale labute tie to pochopili, samec ako samec, samica ako samica :) načo hladat dalsieho

H.Hesse

ale ked nie je monogamny, preco je taky ziarlivy? ale napr. aj taky slon zije dost monogamne. Ale niekedy je ta monogamia dost na h.vno...

0vecka

2 lost kebyze je mozog v bruchu tak je o dost lepsie chraneny na hlave dost vytrca si uz len zober taky pad pada z vecsej vysky a napr taky pad zo sklay z kopca tak brucho sa ani neskrtne pritom hlava to moze slusne schytat.... to vedia aj v Startreku tam ti symbionti boli v bruchu :)

jajka001_

recyklácia :)
vezmeš z kopy, jeden kus, dáš do tela, telo dožije, vezmeš dušu, pichneš ju spať do veľkej kopy. a zase dokola.