Asi žiadna žena by nemala svoje tehotenstvo takto prežívať ale bohu žial aj také veci sa stávajú.Som 12 týždni a prežívam neskutočné obdobie. Z veľkej lásky a príprav na svadbu neostalo nič.Kedže som z mesta a presťahovala som sa na dedinu ma ľudia tu veľmi nemusia a stalo sa to čo by ma ani vo sne nenapadlo osočujú ohovárajú ma tu ľudia.Mne by to nevadilo ale moj nastavajúci tomu všetkému verí.Stalo sa to čo by som nikdy nepovedla z muža čo sa tešil na bábatko sa stal otec čo zavrhuje ešte svoje nenarodené dieťatko...Pretože ľudia si navymíšlali že to nie je jeho a on uveril...tak som tehotná a má len oči pre slzy.Opustená bez opory ,objatia .Toľko krivdy a nepochopenia som nikdy nezažila .Zavrhol všetko pre klebety nedá nám nádej.Tak som sama s drobčekom v brušku a len plačem aj keď sa chcem vzchopit ide to veľmi ťažko.Urobili zo mňa pobehlicu ktrorá nie som a ani nikdy nebudem.
Bezbrannosť a smútok v tehotenstve....
Dakujem za info to som ani nevedela.Nie ani nemožem tu ostat tu keby mohli ta ma upalia.Vsetko dokonali este stale im stoji v ceste male ale ja sa nedam.Chcem odyst ale nemam prostriedky na byvanie a som nezamestnana.Tento byt je najomny z europskych fondov ktore dostal starosta na vystavbu akoze socialnych bytov.Ja tu platim 159 e mesacne za velky 2 izbovy byt.Dakujem este raz idem sa pozriet na ten link.
Lilien, co budes teraz robit? Zostanes v tej dedine? Asi by to nebolo dobre pre Tvoju psychiku. Mas prostriedky, aby si sa mohla vratit a byvat v meste ako predtym?
Skus sa pozriet na stranku www.zachranmezivoty.sk. Ako tehotna by si sa mohla uchadzat o financnu pomoc a zaroven je tam zoznam centier, ktore poskytuju pomoc tehotnym zenam v tazkej zivotnej situacii(psychologicka, lekarska, pravna a pod.)
Aj ked to musi byt velmi tazke, skus sa kvoli dietatku upokojit. Pre to male si ta najdolezitejsia na svete. Verim, ze jeho laska postupom zahoji vsetky rany.
Len krátko pol roka ale bolo to úžasné pokým sa nedozvedeli že čakáme babatko bolo všetko ok my dvaja sme si rozumeli a bolo to fajn medzy nami.Dokonca on to babatko veľmi chcel.
mrzi ma to :( musi to byt velmi bolestive, myslim si ze tvoj priatel teda uz ex tymto spravanim len cakal na tuto chvilu a chcel ta dotlacit do toho ze sama povies koniec.je to zbabelec, aj ked ak by mal byt zlym muzom a otcom bude lepsie bez neho urcite. este ak sa mozem spytat kolko ste boli spolu?
co sa tyka tych zadubenych dedincanov vykasli sa na reci, viem ze je to tazke pokial tam zijes ale zi si svoj zivot a kasli na vsetkych tam.
Ahojte.Dakujem za podporu .Už to mám za sebou.Tak veľmi to bolí...odyšiel nechal nás.Je tomu asi tak 2 hodinky čo sa balil a ja som sa na neho dívala som si uvedomovala že asi posledný krát je pri mne .Aj ked si to nezaslúži moje srdiečko ho aj tak ešte chce.Neviem čo bude ale idem dalej musí to raz preboliet.Neviem ake to budu pocity ked sa malé narodí ulava ze sme dobojovali ale urcite neskutocný smutok ze som na neho sama. Boze ja chcem rodinu chcem muza ktory ma miloval chcem zdrave dietatko.Vcera mi zistili ze moj zapal neskutocne postupil tak od vcerajska beriem uz antibiotyka.Moja oblicka a zlcnik strajkuju a to dost.Proste kazdy tyzden mi pribudne dalsi zdravotny problem.Bojujem ako povedal moj pan doktor ako drak.A v dedine koluju reci ze som bola na potrat.
tiez poznam tu bezbrannost a smutok, ba az zial v tehotenstve, stresy, nervacenie, trapenie, plac..uzila som si toho pri dcerke az-az, pretoze ako si napisala, nepacila a nepacim sa svokre ako nevesta..takze mam smolu..stale to neprestalo, uz to trva 3,5roka(nie uplne vkuse, su aj kludne obdobia, ale ked su blbe obdobia, tak to ozaj "stoji zato"..)drzim Ti velmi prsty, aby sa ten Tvoj uvedomil a postavil sa na spravnu stranu..ublizuje tym nie len Tebe a Vasmu dietatku, ale hlavne aj sebe, lebo to dietatko je cast aj z neho, bude mat cosi po nom, mozno sa na neho bude podobat, mozno bude mat nieco z jeho povahy, prosto kombinacia Vas dvoch a on sa takto o vsetko pripravuje..
to su ale kruti ludia...
Lilien, prajem Ti vela sily a odvahy do zajtrajsieho dna. Drz sa!
Neviem, ako im stojis v ceste. Staci, ak to vies ty.
Tvoj muz je asi nezrely. Mal by sa spamatat a urychlene dozriet, situacia si to vyzaduje. Ak sa chce povazovat za chlapa a nie posera, co sa nevie postavit k problemu celom a rodicom a pribuznym povedat, ze toto je jeho zivot, jeho zena, jeho dieta.
Mozno ta nechce z nejakej inej priciny a vasa gravidita nie je pre neho dostatocny dovod na to, aby s tebou spojil svoj zivot.