Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bezbrannosť a smútok v tehotenstve....

Príspevok v téme: Bezbrannosť a smútok v tehotenstve....
Lilien01

Asi žiadna žena by nemala svoje tehotenstvo takto prežívať ale bohu žial aj také veci sa stávajú.Som 12 týždni a prežívam neskutočné obdobie. Z veľkej lásky a príprav na svadbu neostalo nič.Kedže som z mesta a presťahovala som sa na dedinu ma ľudia tu veľmi nemusia a stalo sa to čo by ma ani vo sne nenapadlo osočujú ohovárajú ma tu ľudia.Mne by to nevadilo ale moj nastavajúci tomu všetkému verí.Stalo sa to čo by som nikdy nepovedla z muža čo sa tešil na bábatko sa stal otec čo zavrhuje ešte svoje nenarodené dieťatko...Pretože ľudia si navymíšlali že to nie je jeho a on uveril...tak som tehotná a má len oči pre slzy.Opustená bez opory ,objatia .Toľko krivdy a nepochopenia som nikdy nezažila .Zavrhol všetko pre klebety nedá nám nádej.Tak som sama s drobčekom v brušku a len plačem aj keď sa chcem vzchopit ide to veľmi ťažko.Urobili zo mňa pobehlicu ktrorá nie som a ani nikdy nebudem.

Lilien01

Každým dňom sa na to pozerám ináč a všetky tie obvinenia mi nechali jazvy ktoré už sa nikdy nezacelia.Aj ja nad tým uvažujem že už nikdy by to nebolo dobré pretože vo vzťahu je potrebné verit len on má jeden problém verím celej dedine teda najviac svojej rodinke a je velmi ovplivnitelný.Niky by som neverila čoho su až ludia schopný ked im niekto stojí v ceste.Ako kedysi na dedine ked sa rodičom nepáčila nevesta mala smolu...

fretakata

Tak sa drz.
Nerozumiem sice, preco je vysledok takyto, ale teraz sa pozeraj dopredu. Tes sa na svoje babatko a snaz sa zariadit si zivot tak, aby malo pohodovu maminu.

kajka01

lilien je mi luto co prezivas...ale velmi ti drzim palce aby si to zvladla vsetko. co sa tyka tvojho priatela myslim ze ked sa teraz takto vyfarbil asi by ti bolo aj v buducnosti lepsie bez neho, aj ked teraz sa ti to zda hrozne...

Lilien01

Ahojte...
Ďakujem za všetky odpovede a rady.Dnes som vkročila do 4.mesiaca a začínam sa ukľudňovať.Svojmu priatelovi som dala ultymátum do piatka aby sa rozhodol pre nas alebo pre dedinu, má na výber.Moje pocity sú take zmiešané stále mi puká srdiečko a vravím si prečo ja a prečo je to tak ale už je na čase sa zmierit s osudom.Su to velmi zlé týždne a všetko sa obrátilo k zlému ale ja si drobčeka nedám bojujeme spolu a neviem sa dočkať kedy ho budem držať na rukách.Aspon tu to možem napísať tu ho možem spomenuť že je mojou súčasťou života.Doma som už nemohla pretože ked som spomenula maličké tak vydieram proste neskutočné dačo .Už teraz viem že si nevyberie nás ale ja spravím pre to všetko odýdem hoc do nejakého domu pre opustené ženy s detmi hoc čo len nech nemusím znášať poníženie.Raz pochopi aj on že všetko mu zničila rodina a že prišiel o dieta a o ženu ktorá ho milovala.

fretakata

Ahoj, Lilien,
ak je to tak, ako pises, tak je tvoj partner slabomyselny.
Ak niekto v dedine pred narodenim dietata riesi, ci je alebo nie je tvoj partner otcom tvojho dietata a on - tvoj partner - sa tym necha ovplyvnit, tak musi byt normalne blby. Ak je to tak, kazil by ti zivot. Nie si sama, mas dieta, mas pre koho zit. A zivot ide dalej.

esztimese

je mi ľuto, že si sa dostala do takej situácii.Tažko radiť v takej situácii, napokon svojho partnera ty poznáš, skús sa sním pororzprávať. ja by som ti najradšej tú radu dala, aby si sa starala viac o seba a o svoje dieťatko,kašli na to čo hovoria ľudia, časom aj tvoj partner pride na to komu mal teraz veriť, otázkou je len, či to už nebude pozde. Teš sa z toho, že budeš mať jedno nádherné detsko. Pokiaľ je možné neznervoznuj sa, mysli na svoje bábetko,ved aj to male stvorenie čo nosiš pod srdcom preživa všetko zle stebou. Ver mi neni to jedno či si psychicky vyrovnaná, alebo žiješ v strese. Z vlastných skúsenosti viem aké je byť rizikovo tehotná a stresovať sa deň čo deň, ale nevzdávaj sa, verim že dokážeš byť silná, skús volako nemyslieť na problémi, viem je to ťažke. Ak tvoj partner nezmeni svoj názor, nechaj ho, čos ho presvedči o tom, že ty si mala pravdu, predsa sa nezničíš, alebo svoje bábetko nezničíš za to, že on nevie komu má veriť. Prinajmenšom začni niečomu venovať počas tehotenstva čo odputa tvoju pozornosť. Najdi priateľku ktorej by si vedela všetko povedať, poprípade ak ti to pomôže môžeš aj mne písať o svojich problémoch. Aspoň človekovi sa uľaví ked sa môže niekomu zdôverovať so svojimi problemami. Držim ti palce USMIEVAJSA! Estera

A-Z

Je strasne smutne do akej situacie si sa dostala a co prezivas v takomto - pre zenu krasnom obdobi. Skus teraz v prvom rade mysliet na svoje babatko, ak si na rizikovom, situacie je vaznejsia. Viem si predstavit, ze si utrapena a je to tazke s muzom, akeho mas po boku. Spomenula si mu, ze par dni po narodeni babatka sa mozu urobit geneticke testy na otcovstvo? Ako sa ti potom pozrie do oci? Ja by som mu medzi ne... no nic. Drz sa, nech si ty aj babatko zdrave.

mastickarka

Lilien,
nerozmyslala si nad tym, ze pricina toho, ze sa tvoj mily od teba odtiahol, bude aj niekde inde ? Mne sa to akosi nezda ... V kazdom pripade: drzim ti palce.

bella12

Lilien01

Nemas ani nejakych pribuznych alebo kamaratku, ktori by Ta mohli podporit? Co by si v tejto situacii najradsej urobila, keby si mohla?

Lilien01

Aby som to všetko uprestnila opustil a vrátil sa ale život je o ničom už sa nemáme ani o čom rozprávať a aj keď sa vrátil neverí mi a pre mňa je to ponižujúce.Zo vzťahu kde bolo všetko pekné neostalo nič. My sme si mali stále čo povedať do noci sme vedeli debatit a to bábatko sme robili vedome a chceli sme ho veľmi .už máme aj na to svoje roky.Velmi sa tešil a z jedného dňa na druhý ma obvinil z nehoráznych vecí a začal im verit obrat o 180% nechápem a neviem proti komu sa mám bránit.Bolo mi povedané že už minimálne mesiac ma skoro celá dedina osočuje a on tu vyrastal a komu má verit mne čo ma pozná krátko alebo ľudom čo ich pozná od malička.Pri tom nechápem odkial majú vobec nejaké info o mne ked ma nepoznajú.Nemám kam ísť nemám rodičov už a tu mi pri pridelili nájomný byt.Ja bojujem za to bábo len som už na rizikovom a bojím sa že ked to tak bude pokračovať prídem o malé.