Bezbrannosť a smútok v tehotenstve....

Príspevok v téme: Bezbrannosť a smútok v tehotenstve....
Lilien01

Asi žiadna žena by nemala svoje tehotenstvo takto prežívať ale bohu žial aj také veci sa stávajú.Som 12 týždni a prežívam neskutočné obdobie. Z veľkej lásky a príprav na svadbu neostalo nič.Kedže som z mesta a presťahovala som sa na dedinu ma ľudia tu veľmi nemusia a stalo sa to čo by ma ani vo sne nenapadlo osočujú ohovárajú ma tu ľudia.Mne by to nevadilo ale moj nastavajúci tomu všetkému verí.Stalo sa to čo by som nikdy nepovedla z muža čo sa tešil na bábatko sa stal otec čo zavrhuje ešte svoje nenarodené dieťatko...Pretože ľudia si navymíšlali že to nie je jeho a on uveril...tak som tehotná a má len oči pre slzy.Opustená bez opory ,objatia .Toľko krivdy a nepochopenia som nikdy nezažila .Zavrhol všetko pre klebety nedá nám nádej.Tak som sama s drobčekom v brušku a len plačem aj keď sa chcem vzchopit ide to veľmi ťažko.Urobili zo mňa pobehlicu ktrorá nie som a ani nikdy nebudem.

usiko

zlatko,

a nemozes sa prestahovat spat do mesta, napr. k rodicom a nechat svojho draheho tak? byt slobodnou matkou a zazivat krasu toho vsetkeho?

ivana45

Lilka, ospravedlnujem sa.
Z tvojho prispevku som vyrozumela, ze ta otec dietatka opustil. Znovu to citam a zistujem, ze som sa mozno mylila.
Co to znamena "zavrhol vsetko" ?

ivana45

Lilka, je mi to strasne luto, ze musis niecomu takemu celit. Viem si to predstavit.
Pozri, na zapade je to trendy. Vela zien chce dieta a nenajdu muza, s ktorym by chceli navzdy zit. Maju dieta "same".
Ale - ved ty nie si sama. Nosis v sebe cloviecika, ktory pre teba bude najdolezitejsim clovekom na svete a ty prenho. Potrebuje spokojnu a vyrovnanu mamu.
Bolo by dobre, keby si mohla zlych ludi zo svojho zivota vylucit, aspon obmedzit. Nenavstevuj ich, nejako sa vyhovor, ak sa budes mat s nimi stretnut (alergia,..., mas inu pracu - nieco si ymymsli) Uvedom si, ze oni nie su pre teba doleziti. Ty a tvoje dieta ste doleziti. Vies, clovek ked o druhom hovori, vzdy najviac o sebe vypovie. O svojom sposobe videnia sveta. To, co hovoria, to nevypoveda svedectvo o tebe, ale o nich. Ludovo sa to povie "cistemu vsetko ciste".
Strasne ti drzim palce. Skus sa dobre poobzerat okolo seba, urcite su tam aj ludia, ktori nepotrebuju niekoho ponizovat, aby sami narastli. Skus si povedat nieco ako "Teraz to vydrzim, kvoli svojmu babatku. Len, co to bude trocha mozne, odidem odtialto" A zacni uvazovat, ako to zariadit, aby si neskor mohla z neprajneho prostredia vybrdnut.
Strasne ti drzim palce.

Lilien01

žiadna tehotná žena by nemala niečo také prežívať.Neviem pochopit ako niekto môže tak verit klebetám aj keď sám musí vediet že dieťatko je len jeho.

jancecka

aj ja som z dediny a viem čo všetko dokážu zlé ľudské jazyky napáchať D: je mi ľúto že ti neviem poradiť, je to veľmi smutné D: