Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pehy

viťa

ahojte... ja neznášam svoje pehy a hcem sa ich zbaviť... vyskúšam aj tie prípravky čo ste tu aj vy navrhli ale ak by mal niekto niečo nové ako sa ich zbaviť tak please napííšte mi..

bet...

cau ten cajovnikovy krem je v suprave aj s vodickou na odlicovanie tiez s cajovnikovym olejom spolu to stoji 100sk v droxi drogerii u nas v cadci asi tu akciu budete mat aj vy a pamataj vzdy velku vrstvu a nechat upne vpit aspon2x za den malo by to zblednut za 1/2 tyzdne dufam ze ti to pomoze odpis ked budes moct

vona

no ja tiež pehy mám trápilo ma to ale nejako sa nad tým nezamýšľam kto ich má ich nechce a kto ich nemá túži po nich muži vravia že sú strašne sexi no neviem každého názor......ale perfektný prípravok na to je aj z oriflame - fialová sada fakt to pomáha.....znižuje tvorbu a zníži pehy na tvári na maximum ale vraj sú fakt sexi

dorka

tiez sa mi pacia pehy su take roztomile:))) naozaj sa netrapte!!!a pecia sa mi aj rysavy ludia a aj ich pehy:)))priroda to tak chce tak preco to prerabat?!hm?:))

trikss

Zblaznili ste sa????? Ved pehy su krasne!!!!! Aj ja ich mam a tesim sa tomu. AJ moj priatel ich miluje. Nechajte pehy pehami a trapte sa nad niecim inym.

bet

caute aj ja mam pehy ale uz su dost slabe pretoze kedysi som ich mala velke mnozstvo a boli velmi silne mama kupila krem s cajovnikovym olejom a zabralo to za 2 tyzdne mi zbledli a uz su slabe a inac s tou pastou je to urcite hlupost ked sa pasta nemoze vpit do koze kupila som si aj krem s of 50 v dm za 140sk 75ml a uz sa mi pehy nevracaju krem som si natrela hrubu vrstvu pred spanim spala som tak aby sa nezotrel a kamoska ktora ma videla po 2 tyzdnoch vravela ze mi ich uz ani nevidno ak chcete mozeme pokecat o tom napiste ci to pomaha na niektorzch miestach tvare ich uz ani nemam