HAK Dienorette...

Príspevok v téme: HAK Dienorette...
KIKUSHIK

Na nete som si našla túto hak, idem si ju dať predpísať, zháňa sa dosť ťažko, lebo je to nowinka na trhu, uwidíme čo to dá.. Táto hak je na twár, no na rozdiel od Diane je to antikoncepcia s prídawkom hormónu, ktorý lieči akné (Diane je hormonálny liek na liečbu akné s prídawkom antikoncepcie).Má už niektorá z wás skúsenosti s touto hak? Skúsim, uwidím, podelím sa :)

Gabča

Zdravím, takže vidím tu kadečo, no môžem povedať len toľkoto. Beriem Dienorette teraz momentálne tretí mesiac. Predchádzajúce mesiace mi bolo dosť zle, tak som sa rozhodla ísť za doktorkou, že či je to normálne a tak, takže v pohode. Menštruácia prišla, tak ako mala v oboch mesiacoch v tej istý deň (na tretí deň od poslednej tablety). Teraz beriem tretí (ako som spomínala) a nemám problém. Sem-tam mi príde nevoľno na žalúdok, ale dá sa to. Vždy sa radšej najem a za tým si dám tabletku. Takže možno aj tie tri skúšobné mesiace majú niečo do seba, treba niečo vydržať aj keď si myslíte, že vám nerobí dobre. Možno robí, len kým si organizmus zvykne.
Čo sa týka pleti, tak som problém s akné nemala a teraz mám. Nie je ich veľa a aj sa hoja rýchlo, no žeby som mala mať čistú pleť rozhodne nie.

Plní to u mňa jedine ten účel, na ktoré mi boli dané - nemám bolesti pri menštruácii.

danulka 15

Ahojte, taktiež beriem Dienorette ale len prvý mesiac, beriem ju len kvoli pleti, mňa najviac zaujíma, či máte niekto skúsenosti s jej vysadením, či sa Vám akné nevrátilo a pleť sa nezhoršila?
lebo ak áno, tak potom ju nemá zmysel brať kvôli tomu ak sa mi pleť po jej vysadení ešte viac zhorší. toho sa obávam, prosím napíšte vašu skúsenosť, dakujem

jersey1

Ja mam tiez dobre skusenosti. Plet sa mi pekne upravila.
Rozhodla som sa ale ATK vysadit. Mam 5 blistrov na predaj keby nejaka chcela. expiracia 9/2013

jankaaaaaaaaa

nie, jeanine nieje jedina originalna antikoncepcia.. :D ale je jedina originalna hak s takym zlozenim. to je v tom, ze kazdy druh ma ine zlozenie. a dnes uz na kazdu jednu originalnu hak existuje minimalne jedna napodobenina

ivkaaaaaa

Janka mas nejake vzdelanie vo farmacii? co Jeanine je jedina antikoncepcia na svete? a vsetko ostatne je napodobenina? Ano viem ze sa z toho nepribera iba to hromadi vodu v tele a vyvolava chut do jedla ale s touto to nieje :) uplne som splasla naspat :))

jankaaaaaaaaa

lekari predpisuju tieto napodobeniny, hlavne kvoli tomu, ze farmaceuticke firmy im platia za kazdy recept. mimochodom napodobeniny maju riziko vyssieho vyskytu neziaducich ci vedlajsich ucinkov.
a ziadna hak nemoze byt kvalitna ci nekvalitna. to je totalna blbost!! hak moze byt tak akurat zastarala a novsia. a kazdej zene vyhovuje ina znacka a iny typ. to zze tebe sedi, neznamena ze musi sediet kazdej zene.. a zo ziadnej hak sa nepribera len tak mimochodom

ivkaaaaaa

jankaaaa preco by to mala byt napodobenina??? Moj lekar mi tuto nikdy nepredpisoval, sama som ho poziadala o zmenu lebo mi doterajsie 3 nevyhovovali. a teraz som naozaj spokojna po 2 rokoch. zabera na akne a nepribera sa vobec.

bambi61

Ja som zacala brat tuto HAK pred mesiacom. Predtym som brala rok Chloe. Mozem povedat, ze ohladne akne mi Dienorette pomohla ovela viac ako Chloe. Pri tej som sa priebezne vyhadzovala. Pri tejto sa mi hned po tyzdni krasne vyhladila plet a prestala som sa vyhadzovat, takze co sa tyka akne, ja odporucam :)

jankaaaaaaaaa

ako neviem co znamena "kvalitna antikoncepcia" ????? skor by som povedala ze vyrobca kvalitne plati tovjmu doktorovi ze ti predpisuje tuto napodobeninu