neviete čo znamená táto skratka
TU+ ???
TU+
lienka je mi to strašne lúto ale snáď ti bude stačiť to,že plačem.....Ale nerobme uzávery,ak nebola na ct,..krvné vyšetrenia-onkomarkery,...
qwertaka,chápem tvoju zvedavosť,ale ani netušíš čo sa vo mne teraz deje....a ani to nikdy nepochopíš!Roky pracujem v zdravotníctve a zavezuje ma určitá prísaha,dodržiavam práva pacientov,kódex sestry...to že to lienka napísala verejne je tým,že jej to mamina nechce povedať-jedno z práv pacientov je,že pokial sa rozhodnú o svojej diag.neinformovať,nesmie to zdravotník ani lekár nikomu povedať.
prepáč, ale to musíš byť na mňa taká odmeraná? Mám 19. Musí to byť dosť vážne ked mi to nexceš povedať. Forum je na to aby si ludia poradili!
no zas ethel vie co robi
osobna informacia...keby danej osobe zalezalo taketo veci tutlat asi by nepisala do VEREJNEHO fora, nemyslis? a navyse...asi co to znamena bude tym padom trapit setkych ostatnych co si to precitaju
a môžeš mi prezradiť tvoj vek?Potrebujem to vedieť kôli sebe..
bola na vyšetrenia a na plúcach jej našli 3 bodky, neviem či bola už alebo ešte len ide na to CT ale viem že CT spomínala
nie je to dobrá diagnóza,má to overené pod CT vyšetrením,prípadne punkcia?
no prosím ťa toľko ma nešteluj .. už som s toho nervozna čo je s nou ... ty vieš čo to znamená? povedz mi to prosííím. Som s okolia To
lienkalenka-maminka vie prečo ti to nechce povedať....odkial si? Rada sa o tom s tebou porozprávam..