neviete čo znamená táto skratka
TU+ ???
TU+
to je v pohode len som xcela vedieť či sa nestretneš s mojou maminou, ona ide na vyšetrenia do PN
lienka,to síce nezvyknem robiť,teda prezrádzať-je to stredoslovenský kraj.Nenahnevaj sa,že nebudem konkretizovať
no to je pravda že radšej nečítať, vynimky sú lenže ix je asi dosť málo, že?? možem vediet kde pracuješ v akom meste?
Je to naozaj smutne citat taketo veci. Lienkalenka drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a ten nalez sa nepotvrdil.
lienočka lenočka-niekedy nie je dobré,keď čítame...:-((( je to naozaj ťažké,......ale sú vínimky!A dôležité je tomu veriť,neopúšťať sa...
čítala som o rakovine plúc a zistila som že vyliečenie je na veeeelmi nízkej úrovni, je to pravda?
tumor,nádor je vlastne také bližšie špecifikované,rakovina je taký všeobecný vyraz...Zvykla som si na tú robotu,ale....
takže musíš pracovať s takýmito pacientmi, že? Nijaká príjemná práca vidieť ako sa ľudia trápia, že? Tumor je vlastne nádor, a rakovina a nádor je to isté?
lienka-stretávam sa hlavne s týmto ochorením...
teraz sa upokojujem len tým že sa pondelok uvidí, maminy sa radšej nič ani pýtať nebudem .. stretla si sa v praxi s týmto oxorením?