neviete čo znamená táto skratka
TU+ ???
TU+
lienka-liečba spočíva buď v odstránení nádoru-odporúčam Tatry...Vo väčšine prípadov je inoperabilný-keďže plúca sú poprepletané najväčšími žilami a tepnami,teda ak sa uchití v blízkosti,zle sa vyberá...ďalšie riešenie chemoterapia,spočíva v dávkach 6 mesiacov ...alebo ožarovanie...
ľudia prepáčte, ale nebudte takí mudri, ethel mi pomohla hoci tá správa nie je práve potešujúca, ethel to ocino vyčítal s maminých papierov tak mi to povedal, mamina ide pondelok na testy,
to je diagnoza jej maminy....
qwertaka - preboha citaj pripevky.....a potom sa pytaj....
hej...ked si to takto povedal tak asi hej....ale niektorym zapina pomalsie
qwertaka- ty si uplne mimo obraz
ked neikto spomenie onkomarkery, a cierne flaky na plucach, a este k tomu ta skratka TU positv, myslim, ze sa to da pochopit aj bez lekarskeho vzdelanie...
ale ano..uz tomu rozumiem...ale myslim, ze ked niekomu nieco je tak to ma pravo vediet aj keby to bolo neviem ako hrozne
a inak lienkalenka: ako to, ze ked mas 19 tak hovoria lekari tvoju diagnozu tvojej mame a nie tebe? ved si podla zakona plnoleta a bez tvojho sulasu by to nemali tym padom nikomu hovorit
qwertaka-preto som sa jej opýtala,o koho sa jedná a keďže som zistila že ide o maminu,neurobilo mi to dobre,možno preto,že ja tú svoju nemám už 23 rokov.Ale ty tomu asi celému nerozumieš..nevadí,už vieš o čo ide,..