neviete čo znamená táto skratka
TU+ ???
TU+
mamina nechcela aby si sa trápila,tak na to mysli a splň jej to a netráp sa! prosím..
ok .. ano teraz už viem prečo si mi to nexcela povedať, upokojujem sa len tým, že to ešte neni potvrdené
ani sa neopovažuj mi vykať!!!Tu sme si všetci rovný...Teraz mi už dúfam rozumieš,prečo som sa bála ti to povedať a prečo ti to nechcela povedať ani mamina.Netráp sa ničím čo ešte nie je na 100 percent.Môže to byť TBC a to je pohoda..
tie tikať, ale vikať!
no to by som vám mala tikať, do pondelka určite poriadne spať nebudem pretože je to dosť zlá správa, v skorom štádiu zistenia sa to dá vyliečit, že?
33...aj som si myslela,že to je napísané TU?.to sa píše,keď si nie sú istý,...preto je dôležité CT,odber krvi,bronchoskopia-priamo z toho miesta zoberú vzorku,...
vôbec nie si ťapa, no v papieroch ma napísanú otázku či sa jedná o TU? Ok dam ti viedieť. Môžem vediť tvoj vek? ak to nie je tajné
lienka lenka-daj mi vedieť,ako to dopadne...radšej mi ani neďakuj,lebo ma to neteší,že som taká ťapa...ale časom sa to aj tak dozvieš...Ešte je možné,že sa to nepotvrdí...Aj TBC je kruhového tvaru..
uffff... dúfam, že na pondelnajších testoch jej to nepotvrdia lebo ma aj porazí od straxu, som ti veľmi vdačná