agartio, tak s tymi parazitmi mas pravdu, ale aj tie parazity predsa niecim krmis. Krmis ich tym, co konzumujes a veeeeeeeelmi jednoducho sa nimi nakazis. Je ich obrovske mnozstvo druhov, takze tu nejdem opisovat ziadneho parazita konkretne, myslim to vseobecne. Ak si myslis, ze staci len znizit ich pocet, si na omyle. Velmi rychlo ich mozes dostat spat - bozk, podanie ruky, pusa na lice...uz tymto sa ti do tela dostavaju parazity. Mas v domacnosti psa, macku? Staci, ze s nim obcas prides do kontaktu.
Ako si ty konkretne vedel, ze si znizil ich pocet? Ja kvoli tomu chodim na specialne vysetrenia, kde mi povedia, aky je ich pocet. Ked dodrziavam to, co pisem plus uzivam rozne doplnky, nemam ich. Co opisujem v jedle absolutne nie je ziadna tortura preboha, no tak si nedam na ranajky biele rozky ale nakrajam banan, kivi, na to med a mam vyborne ranajky. Do kavy si nedam cukor, na obed si dam kuracie maso na prirodno s kooopou zeleniny, na veceru zeleninovy salat, pomedzi to ovocie, co mi dokonale zazenie chut na sladke...Mnohi ludia si nevedia predstavit zmenu stravy, lebo su pohodlni, lenivi, prosto sa im nechce zamyslat nad tym, ze to ide aj inak.
K tym doplnkom, RNG tu uz milion raz opisat ake doplnky uzivat. Ja konkretne tablety oregana, cesnaku, olivovych listov, kvapky GSE a nemam uz roky rokuce ziadne problemy.
Ale okej, beriem...kazde telo je ine, takze tebe mohlo pomoct nieco ine....