nimri,
No, bola som tam a lekar mi hned povedal, ze mam uplne ponicenu sliznicu posvy od vsetkych liekov, capikov, tabletiek a kadecoho......
.som tam ostala na desat dni.....brali mi moc tri dni...aby zistili ci v tom nie je ine ako kandida a nebolo.....no a potom som si davala do posvy kazdy den Bismoral tabl. /sa mi zda ze to boli ATB, ale nie som si ista/ spolu s candibene......ppo dobu desat dni teda aj doma este....mala som klud a tak.....ja viem, znie to banalne, ale odvtedy mam pokoj....mozno tie tabletky boli kombinacia aku som potrebovala....po hospitalizacii mi odporuciil Gynoflor tabletky preventivne pred menzesom dvakrat tyzdenne, po nom raz tyzdenne...a odvtedy mam pokoj, fakt, ak som to mala, tak iba raz-dvakrat....
...joj a zabudla som, pokial nemate kandidu v inych organoch, tak probiotika su na chronicky kandidu v posve fakt zbytocne...je to len marketingovy tah, a kopec ludi si ich kupuje, ale vacsina z predavanych sa do creva , kde su potrebne, nedostanu zive........kvalitne probiotika vam pomozu pri uzivani ATB, alebo ked mate crevne problemy....otazne je, ake su to kvalitne probiotika....
...dalsia vec, imunita....keby bola chronicka kandida velmi uzko spojena s imnunitou, tak po tej hospitalizacii by sa mi vratila, ale nevratila, takze bude mat samozrejme vela spolocne s imunitou, ale nie len s nou. takze ak s kandiou mate problemy, nedajte sa odbit tym, ze staci si dat dokopy imunitu a mate po probleme, nie je to tak, musi sa to liecit, pretoze sa vam to bude vracat....ono je fajn povedat, ze treba sa liecit len naturalnymi vecami, ale v dnesnom prechemizovanom svete to uz nie je mozne...mame v sebe tolko chemie, ze priroda nestaci, ci uz to chceme, alebo nie...