Multilevel, to je tortura co pises. Navyse, vacsina ludi to nieje schopna splnit a ked zhresia, vsetko sa rychlo vracia. Navyse, nikdy to nevyliecis, aj po rokoch sa iba caka, az kym zhresis, a uz je to spat. Cize, to nieje ziadna liecba.
Ja som si kandidu (kvasinky) vyliecil na chlebe, sladkostiach, proste jedol som hocico. Problem je v parazitoch, konkretne v prvokoch. Potom vacsie parazity ju roznesu po tele, kedze si prevrtavaju cestu od criev do krvi, do pecene, do dychacich ciest. Spolu s tym nesu kandidu aj prvokove parazity. Takze to je problem, preco maju ludia kvasinky.
Ked som vyrazne preriedil parazity, tak kandida zmizla. Roky som sa trapil s tou blbou dietou a nic, proste vzdy ked som nachvilu zhresil, tak sa vratila. Ked som preliecil parazity, zmizla, a to som hned zacal jest cestoviny, chleba, pizzu, aj sladkosti, strudle. Nic mi uz z toho nebolo. Dokonca aj biely povlak z jazyka zmizol.
Cize ja som jednoznacne proti protikvasinkovej diete. Podla mna je to nezmysel na n-tu, zbytocne tryznenie.
Tie parazity ani netreba uplne preliecit, staci znizit ich mnozstvo. Oni sa nedaju uplne odstranit, ale ked ich tam ostane menej, imunitny system to uz zvladne, a kandida zmizne.
Inak, na druhej strane, aj zbavovat sa parazitov bola tortura. Lenze trva par mesiacov a potom je uz pokoj. Kandida mi ale zmizla uz po 3 tyzdnoch na prvej vseobecnej kure, protokol H Clark, potom Entizol a potom MMS. A uz bolo po nej. Pocas tej kury treba jest vela kyslej kapusty a kokosovy olej. A potom po kure uz mozes hocico (aj sladkosti) a kandida sa nevrati. Ale len ak sa ti podari vynicit vacsinu parazitov.
Ak nie, tak samozrejme ani kandida nezmizne.