dobrý den!poradite mi,aku mate osobnu skusenost s pouzivanim konkretneho kremu,pretoze v tom mnozstve si neviem vybrat.Tiez aký očný krem pouzivate?dakujem
Krem proti vraskam pre 40 ročnu
Takto vám ťažko niekto poradí, keď nevieme aký máte tip pleti. To čo nádherne pomáha jednému, to druhému može uškodiť. Najlepšie je zveriť sa do rúk šiovnej kozmetičke a nechať si poradiť od nej
VIVAPHARM Intenzívny pleťový krém s kyselinou hyaluronovou. je naozaj výborný
Výborná kozmetika proti vráskam je Serpens Derm. Majú krémy aj séra s hasím jedom
Mamina používa tento:-odkaz odstránený-. Mala týchto krémov milión ale ten jej pomáha asi najviac.Kamarátka robila objednávku cez Notino.sk tak sme to mali v jednej objednávke aby to bolo praktickejšie.Tiež hovorila o zľave tak tu je link -odkaz odstránený-:)
proti vráskam sú výborné krémy s hadím jedom. Moja mamina ho používa už druhý rok a veľmi si ho pochvaľuje
ja som maminke kupovala Nuxe (-odkaz odstránený- ) a pochvaľovala si - po vyskúšaní naozajstného kvanta iných značiek od výmyslu sveta.. aj keď každému môže sadnúť niečo iné
pekny den prajem poradila by som vam jednu velmi dobru prirodnu kozmetiku je to znacka HappySkin, produkty su naozaj prirodne 100% ako uvadzaju aj na ich stranke, moja mamina ma velmi rada od nich serum Pure hyaluron pletove serum s plenivcom alpinskym, je sice drahy ale povedala mi ze vobec nelutuje ze zanho dala 40€a pomaha
Prípravok proti vráskam - track.impreskin.pl
pehatahanka
áno, je prírodná a hlavne kvalitná :) odporúčili mi ju v jednom kozmetickom salóne kam chodím už nejaký ten rok
Skus sa pozriet na kozmetiku Dulcia. Ta ma co do cinenia s prirodou a naviac ti tam ochotne poradia. Co sa tyka pevonie, tak ta prilis prirodna neni.