dobrý den!poradite mi,aku mate osobnu skusenost s pouzivanim konkretneho kremu,pretoze v tom mnozstve si neviem vybrat.Tiez aký očný krem pouzivate?dakujem
Krem proti vraskam pre 40 ročnu
muc
píšem, že prestige z aa kozmetika používam už viac než rok a pigmentové škvrny sa mi nevrátili. Preto, lebo je to kozmetika bez parfémov a parfumy a farbivá podporujú vznik hnedých flekov na tvári.
Takže vôbec nemám obavy z jarného slnka, dokonca v lete sa už po 3 x chystáme k moru. Som si istá, že budem v pohode.
Skutočne ženy - používajte kozmetiku bez parfumov.
Olivia pigment. skvrny ti uplne neodstrani ziaden krem. flaky ti zmizli lebo bola zima. no zacina jar-pockaj si take 2 mesiace a vsetky budu spat.
Mám 45 rokov, za sebou mnoho, mnoho krémov... už viac ako rok používam kozmetiku PRESTIGE z AA a poviem Vám, že prvotný účinok na mojej zničenej tvári som videla už po 3 dňoch. Dnes si doprajem aj protivráskové séra, masky, a vyzerám o 10 rokov mladšie. Zmizli mi pigmentové škvrny, vrásky sú menej viditeľné... škoda reči, to by ste museli vidieť. A okrem toho, nie sú až tak drahé.
Ja mám 56 rokov, asi pol roka používam kozmetiku Mary Kay - je to niečo úžasné, dokonca aj liečivé a účinok vidno už po pár dňoch používania. Vždy po odlíčení očí som dostala nad viečka červené fľaky, ktoré mizli až tak po 2 dňoch, teraz už dlho nemám žiadne problémy. Aj odličovač mám Mary Kay.
Velmi znamá kozmetika je Avon - krémy z radu Anew...uživam už dlho aj moje koleg. ba aj vyznamné osobnosti mám 46,a som spokojná...sú drahšie ale OK..
Ja na bylinkách vyžijem - či sú to očistné čaje alebo výživové doplnky a už spomínaná prírodná kozmetika. A teším sa, že je a že ľudia našli cestu späť k prírode a jej liečivým účinkom, či už v medicíne alebo kozmetike. Papaá a dajme priestor na všetky názory a skúsenosti s krémami pre 40 ročné :-)).
Marika 17
...že z rovnakej IP adresy? Bohužiaľ, keď žiješ v oblasti, kde sú dva, vlastne 3 možné pripojenia na internet, tak nemôžeš očakávať zázraky... over si to drahá na iných miestach!!
Zdravie.sk je verejná poradňa a že prezentujem to, čo si myslím, že je lepšie mi nemôžeš vyvrátiť teóriami o bylinkách spred 100 rokov. V dnešnej dobe chemickej už na bylinkách nevyžiješ :o)) Prírodné veci sú na 90% nie tak celkom prírodné...jedine že si sama namiešaš krém z "bodliaka, žihľavy, ťavej srsti a z lososa" ....ale ten bodliak nesmel byť nikdy pohnojený, žihľava postriekaná postrekom proti voškám....atď atď
Fakt - nič proti prírode, nič proti tebe - každá sama za seba - o tom je predsa DISKUSIA, či nie?????
Maminkaa a Livuška s rovnakej IP adresy :-), som rada, že si spokojná s AA kozmetikou, ale nechaj aby sa žienky okolo 40-tky rozhodli sami pre značku, ktorá ich osloví. Mňa dostala prírodná kozmetika a už by som ju za žiadnu ani antialergickú ale chemickú nikdy nevymenila. a je to úplne jedno , či je talianska, nemecká alebo z inej krajiny. podstatné je , že má vyše 95% prírodných účinných látok - oleje, maslá, extrakty z liečivých rastlín,ktoré dodávajú pokožke to čo potrebuje, t.j. hydratáciu, výživu, pevnosť pružnosť....
a žiadne silikóny, parabény a inú chémiu.
A nesúhlasím s tebou, že prírodná kozmetika je len pre normálnu pleť. Chcem sa ťa spýtať prečo sa naši predkovia liečili bylinkami? Pozdravujem 5a alebo Vás :-)
Odporučam kozmetiku značky Gerovital.Mám s nou velmi dobru skusenosť.Najdeš na stranke gerovital.sk
Opravujem link -odkaz odstránený-