kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
láska je cit,to sa nedá len tak odhodiť,to viem.
mam 34 a moja 28
najdi si ty inu ked nevieš čo su deti a strašne volakoho lubit aj kad ty robi to najhoršie
kolko máš rokov,?
ja tieš len vto dufam ake si znamenie
si najdi inú...
Klamstvom ďaleko nezájdeš,vyjde najavo.Ja verím,že sa všetko urovná,len musíš zachovať kľud.Všetko má svoj čas.
ahojte olgy aj purblanka. olgy, podla mna nema zmysel klamat. klamstvo sa aj tak nakoniec obrati proti tomu, kto klame.skratka sa mu to vypomsti.mozno nie hned, ale raz to cloveka dobehne...
a čo ma najviac bolelo ked niekto začal klamat a to ja neznašam . hovoria mi znami začni aj ty klamat a dotiahneš to dalej ma to zmisel klamat?
to každy vravy že niesom zly ja každemu dam posledne aj pomožem to mi vela ludy povedalo ale maja si to nevedela dat vysvetlit ona by kcela všetko za peniaze a zas nie kto mne pomože ja vratym duplom .a to je zle?