kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
a čo,zamilovať sa môžeš,deti budú stale tvoje,len ked ona už nechce byť tvoja,čo s tým narobíš,??určite máš nejakú dobrú kamaratku,ktorá ťa pochopí.
ano ona ma sklamala a nekcem sa zas zmilovat mae deti ktore su pre mna všetko
už si sa sklamal-ona ta sklamala.
to kmaš pravdu že si man nevažy čo som všetko robil pre nih a ih rodinu ale ja si mislim že je ta prava ja sa nekcem zas zamilovat a potom sa sklamat
bude dobre,len to chce čas.Si mladý,možno nie je tá pravá,aj ked ju miluješ a máš s ňou deti.Neváži si ťa,ako vidím.
Práve to by ta malo posilnit ..malo by ti to dat silu do dalších rokov ...
Nemožeš predsa takto žit ..
idem si lahnut dobru noc som unaveni stoho lesa
a viem ako skonca v zarmutku
aj ked smesamspoznali a to sme nemali dati amala problemi v rodine aj naprek tomu sme ju prihilili kebi som im ibližoval viem si to uznat ale mala všetko aj deti aj peniaze aj lasku
ona to vie že matim trapi ale napriek tomu ano lebo viem ako deti išli za mnov a teraz ih štve proty mne