nebavy ma nič

Príspevok v téme: nebavy ma nič
olgy

kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem

purblanka

tak som to nemyslela,len že v tom nie si sám,a musíš niečo robiť-nie ukončiť život.Zalúbený inak rozmýšlajú.Tak ti ubližuje a stale ju chceš??

olgy

preboha to sa mam trapit dvacat rokov to račej ukončim moj zmisel cživota bola moja rodina a hlavne deti skoro všetko mali ale zas niesom milionar ale mam cit pre rodinu

olgy

tak vtom nemaš pravdu lebo tam su jej rodičia čo je manipuluju a hudačik nieso pomohol som celej jej rodine a ja som nekcel nič od jej rodini a ja sa lutovat nelutujem a porovnavaš zle lebo oni nahuckali deti voči mne ked bola ešte pri mame furt mi deti vraveli tatko kceme ist domu a oni vedeli aki som ja a ih mama ja som si nigdy nekupoval za peniaze moije det i išli zab mnov z laskov tak sory ale každy je iny

purblanka

poznám to-moj prvy vztah trval 5 rokov,a stroskotal-nechcelo sa mi žiť.Ale teraz po 20 rokoch som spoznala lásku,a som šťastná,aj ked aj my mame problémy.Kto ich nemá??

purblanka

no vieš čo?tak ked to robila vonku také scény,tak to nebolo pekné.Také veci sa neriešia takto.Fuj ,no nepáči sa mi to,prepáč,aj ked by som bola štastná ja aj všetci tu na fóre,keby ste si našli k sebe cestu.

Zuz1anka

som z rodiny alkoholika. Moj otec dost pil az sme nakoniec odisli lebo ublizoval mame. Nevedel si to priznat, nevedel sa zmenit. Pytal sa nas ci sa vratit chceme. Brat mal vtedy 6 tak jasne ze take male dieta da kladnu odpoved a potom sa tym ohanal pred mamou. Ano, zacal robit. Potom ho vyrazili lebo pil. Potom sa zacal vyhrazat a starat sa do maminej mamy. A pil. Potom tvrdil ze on sa zmeni, ale nezmenil. Brat mal zle sny, nevedel sa sustredit v skole. Ja som to znasala uz troska inac. Vedela som to brat s nadhladom. Nestavaj sa do pozicie chudacika. Potom sa to riesilo sudnou cestou. a vyriesilo sa to. Ma zakazane sa ku nam priblizit. A ja som rada. Ja to vidim z ineho uhla pohladu.
Pokaslal si si to. nestavaj sa do pozicie chudacika. Sam si si priznal ze obcas pijes. Chod sa liecit, najdi si pracu, daj sa dokopy. Dokaz im ze maju o o co stat. Ak ta nemiluje potom ju nechaj tak. Hlavne do toho netahaj vlastne deti len preto lebo ju chces naspat. Detom tym len ublizis. Nevravim ani ze ona je chuda. Neviem ake to je medzi vami. Kazdopadne zacni sam od seba. A ked to nedokazes aspon respektuj ze oni nanovo zacali a nechu sa nechat stiahnut zas dole. Viem, ze sa to pocuva tazko, ale to je realita. drzim palce.

olgy

naposledi som ju vydel pred včerom a kričala mi že mam vypite čo naozaj neni pravda to mi kričala ja skvor .a ešte tomu pridala vyhražky že ma zabije a zakope do zeme ale ja som bol kludni a odišiel som

purblanka

no,si mladý človek-tak vyčkaj nejaky čas,a uvidíš čo ďalej.Kedy si ju naposledy videl,a čo ste rozoberali?