ahojte. mate niekto radu ako najucnnejsie dat dole zo zadku a bokov? najlepsia vlastna skusenost. dik
zadok
ahoj Viky..tak to je super...myslíš ze to je taj tým orbitrekom? ako si zmenila stravu?
ahjte dievcata :))
musim sa pochvalit, ze mi zacinaju byt volne rifle na riťke :DDDDD
zajtra mame oslavu, tak dufam, že sa neprezeriem a budem sa drzat....
ako sa mate?
ano karotkaa ma pravdu.. ja som tiez z vahy dala dole mozno 2kg.. ale tiez to pre mna nie je take dolezite, skor sa zameriavam na tie obvody:) svalstvo je tazke takze vaha az tak dole nepojde a zase kto chce prist o svaly, ked nam spaluju co zjeme, nie?:)
jaaaj musim zacat riadne drzat stravu. ked si zacala cvicit hned ti isli dolu kilečka?
ja na orbitreku cvicim tak 5x do tyzdna:) tiez som zacinala na 10minutach, teraz tak 40minut.. viac si nedavam, teda malokedy, lebo este posilovacky k tomu pridavam, brusaky na rozne sposoby, lebo mojim najvacsim problemom je brucho, kliky a na zadok spevnovacie cviky:) a fakt vyrazny vysledok prisiel po tych cca 4 mesiacoch:) tiez som zavisla na sladkom, takze diety radsej uz neriesim:D
kocky...ako to tu citam..celkom ma motivujete..kedze pred rokom som velmi pekne schudla, lenze som zlenivela a tak sa mi 4 kila vratili nazad..a potrebujem nakopnut :) len mam problém ze moc nemam v oblube zeleninu, a ked tak neviem ako si ju pripravit, v akom stave ju jest...poobede?
ja cvicim na orbitrecku tak 20-30min a potom nejake posilovacie cviky. staci to?