Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

keksa

ta v strede ma naj postavu aj ked jej cudne prasiatkovsky upravili nohy, urcite ma krajsie :))) na pravo je uz obezna a ta prva zas velmi slachovita chuda

Leighelly

ellyy:
nepocuvaj nikoho, ostan taka jak si jak sa sama sebe pacis:) a nerob komplexy, ze mas male prsia, tie omaju vacsie maju smolu na grvitaciu, ovisaju im už dosť skoro.. ja mam takisto "lentilky" a pozri- mozno by to chcelo par cm objemu ale neistercim,existuje 100 rieseni ako tomu pomoct:)

ellyy

a jednotka to ako keby som videla seba :-D:-D:-D az no to ze tie fotky su nejake upravene...keby aspon mali rovnaky postoj, dost to skresluje cele...:-D

ellyy

leighelly noo ja mam tiez ten problem ze mam vysku 172 cm a teraz som konecne pribrala na 51,5 kg...som pribrala 3,5 kg za rok som mala zdravotne problemy kde som schudla az na 44 kg... a teraz som historicky na svojom maxime :-D:-D:-D som vzdy mala cca okolo 48kg a nikdy viac a jem stale vela...a mojmu priatelovi asi preskocila, lebo teraz ked som pribrala tak sa mu to nepaci, ze vtedy som bola krajsia aj lepsie som vyzerala a som mala ploche brucho...ved mi bolo vidno kosti!!!! a teraz ked sa citim super a este by som aj nieco pribrala tak ze neee lebo uz mam brusko a jeho to nepritahuje a bla bla bla a ze by som mala schudnut no urcite...

a co sa tyka tej fotky ja neviem ale mne sa paci 3jka :-D:-D:-D ale to by som povedala ze preto ze sama som chuda a chcem to co nemam :-D:-D:-D chcela by som byt plnsia nieco medzi 2 a 3, mat zmyselnost ako ta zena 3, plne prsia, ach jo...a nie take lentilky...:-(((( niekedy si poviem preco nemozem mat vacsie...a inokedy ked sa mi pocas kramov napuchnu a trochu sa zvacsia sa citim neuveritelne sexi :-D:-D:-D

A. Jany

Hmmm..podla mna je 3 vypasená a dvojka je celkom, no ku uplnej modelkovskej dokonalosti by jej bolo treba zhodit dajake tie 3-4 kilecka a jednotka je naj, mozno este take kilko pribrat :)

Leighelly

ahojte, ja osobne vyzeram ako 1 mozno este horsie, a nijak raz sa mi nedari pribrat, mozem sa napchavat aj o 11 vecer, nic. skor sa stane ze to ide aj dole..:( myslite ze je normalne aby 16 rocna vazila 47 kg pri vyske 165?

nuňuňu

určite dvojka. Na jednotke mi jej postava vôbec nevadí, nie je moc vychudnutá, má proste takú športovú postavu. Poznám vela báb, ktoré sú veľmi chudé a nie preto, že by hladovali, ale to majú jedoducho v génoch. Dvojka má postavu tiež úplne v pohode, takú akurát. Ale keďže otázka bola, ktorá je najsexy, tak dvojka je krajšia v tvári, podľa mňa. No a trojka je tiež pekná do tváre, ale bohužiaľ je dosť prisebe. Pravda je, že tiež to môžumať na vine aj gény, ale pochybujem, že až do takej miery. Každopádne dvojka u mna vyhrala.