Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

ele

ano, ano, tretia je najkrajsia- do tvare haha :)) A prostredna je zdeformovana,gumena, prva je sucha, ale ujde-sportovy typ, je vytrenovana, na rozdiel od ostatnych dvoch a to sa ceni, aspon neskysne :))

keksa

inak suhlasim tu s babami co popisali teraz som si presla prispevky spatne :) ze neexistuje aby 3jka mala 63-65 kg ako pise romanticka, tak kdeze, ta ma minimalne! 78 kg, zavolala som aj svojho muza nech sa pride pozriet aby bol aj iný nazor a povedal, ze ma minimalne 75 kg a ze je tucna

katalinka - uff :)

katalinka

každá má niečo do seba, ale dvojka je tak akurát :-)
veľa z vás tu riešilo mnoho zdravotných problémov... ak sa chce všetko sa dá zvládnuť...
myslím si, že najdôležitejšia je spokojnosť so sebou samým...

keksa

aluska - samozrejme mimo chorob, spomaleny metabolizmus je zase kapitola sama o sebe, ale ako sa vravi zo vzduchu sa pribrat neda, o anorexiu mi urcite nejde, kdeze, len to nie! ale ta v strede anorekticka urcite nie je...

keksa

krtek - chapem, tebe sa pacia proste baculky :) ale tak to ma byt v prirode, kazdemu sa paci nieco ine a tak si aspon každý najde niekoho zo svojho sudka :)

keksa

romanticka - nemame spolocneho znameho?:)aj moj kamos je na tom tak, ze baba nemsie mat nad 50 kg inak je tucna :))) najlepsie 49 a menej kg a to aj pri vyssej vyske, proste je zatazení na extra chude zeny, normalne ho nevzrusuju a na 3jku by povedal fuj, proste je to vec vkusu