Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

krtek

s tou upravou ftiek je pravda ..ale zastal som jej preto ze osobne poznam dve s takou to postavou skoda ze ich neni viac no :) islo mi len o to ze aj takuto postavu niekto ma a ze je viac sexi ak zena vyzera ako zena :) a to brusko tam je len ta baba je dobre otocena a nevidno to tak ako by malo no a ten retus tiez :) .. ale ide mi o princip proste .. si myslim ze sa chapeme :)

keksa

Povedzme si uprimne, su to pocitacom upravovane fotky, maloktora baba s tak silnými stehnami ako ma c. 3 ma stihlejsi driek a ploche brucho, pri takychto nohach na 99,9% je plandave brucho, vacsie, postava je tucna, dobre no tak nie obezna, ale urcite nadvaha cca 15 kg urcite, myslim si, ze priemerne sa stravujuci clovek, resp. zdravo sa stravujuci s priemernym dostatkom pohybu by nemal byt na tom ako c. 3, ale ako ta uprostred

krtek

tak ta na pravo jedina vyzera ako zena .. ma zadok aj prsia proste tak ako ma zena vyzerat.. ta v strede nooo este hadam aj ano ale tej na lavo by som aj zamkovu dlazdicu do kabelky pribalil aby ju neodfuklo ...ta snad uz ani tien nevrha ... nechapem ako na tejto fotke najdete obeznu babu ? :D:D ... to uz musia byt feest zabednenci toto :D a aby som to trosku este vyrovnal tej na pravo zas hrozi ze velmi lahko sklzne do uz nie velmi peknej postavy aaale teraz je to super a staci si len davat pozor :)

Denzl

Je to len zly pohlad:)
niekto povie,ze pohar je do polovice prazdny a iny,ze je do polovice plny :)

Niekto premysla optimisticky a niekto vidi vsetko v prvom rade negativne a podstata mu unika.

romanticka

To uplne chapem,ale ja viem rozlisit u muza co je pekna postava,co je trosku pri sebe,co je tucny a co obezita.Preto ma zarazaju nazory niektorych,ze 3 je obezna.

Denzl

Kazdemu sa paci nieco ine.....ma svoju predstavu a vzor.
To nezmeni v hlave.
Pre niekoho je sexalne pritazliva chuda zena a pre niekoho baculka.
Poznam chalana ktoremu sa v 18tke pacili styridsat rocne.

romanticka

Nechapem z akeho dovodu aj ked je baba nie velmi nadherna,ale ma 50kg tak si ju chalan vyberie namiesto od nej ovela krajsej,ale o 20kg tazsej baby.
Dokonca mam znameho,ktory je zatazeny na stihle baby a aj ked je neviem aka skareda,pre neho je hlavne,ze je stihla.
Ked som ho zoznamila s inteligennou,sexi,peknou babou,ktora vazi okolo 65kg,tak po stretnuti mi napisal:nabuduce ma nezoznamuj so slonicami.

romanticka

Ja neviem,ale mne pripada 3 ako normalna baba,ktora ma mozno 6-10kg nadvahy,urcite nie obezita.
Ale chapem dnesny standard krasy,kazdy chalan sa asi radsej otoci,za 50kg ako za 70kg babou.