..tak tento problém ma trápi už zo dva roky. Ide o nadmerné vypadávanie vlasov (150 denne). Kožná skúšala všetko možné, nič nepomáhalo, naposledy mi predpísala HAK DIane35, ktorú beriem už cca3 mesiace a registrujem mierne zlepšenie. Okrem toho užívam na vonkajšie použitie Alpicort F. Chcela by som túto liečbu podporiť aj nejakými vitamínami, ktoré by som užívala takisto vnútorne. Vedeli by ste mi poradiť, ktoré sú dobré? resp. s ktorými máte skúsenosti? pritom uveďte aj cenu a spôsob užívania. ĎAKUJEM.
Vypadavanie vlasov - aké tablety na vnútorné úžívanie?
ShaulaThalit;
mne tieto obycajne vodicky nepomahaju. Ani original zihlavova voda, ani brezova, ani capillan. Ziadna z nich.
ulricha;
tak vidis, niektorym lekarom je to zjavne jedno. Obycajne vodicky a vitaminove doplnky mi nepomohli,tak predpokladam, ze na endokrinologii mi pomozu. A aj to, som ja musela moju koznu dotlacik k tomu, aby ma poslala k endokrinologovi. Ona chcela este vyckat s terajsou liecbou (hormon + vodicky).
alebo si kúp za euro bylinnú vlasovú vodu - lopúchovú alebo žihlavovú. ja ju mám a pomáha mi
kikulka;
dakujem, kolko tie tablety stoja?
no a obvodna ta preco neposlala k endokrinologovi???
Ja som mala ten isty problem a hned ma poslala najskor tam.Stitna zlaza sa nepotvrdila tak az potom ku koznej.Mne pomahal obycajny selezin od walmarku,uzila som jedno balenie a prestali vypadavat uplne.Je tam vysoky obsah zinku,selenu,vitaminov A,C,a E.
Aspon mne sa osvedcil tento pripravok.
InLowee
to búšenie srdca a to že ti nejde pribrať môže súvisieť so štítnou žľazou, nemáš napr. hnačky, alebo ti nebýva zle po nejakom jedle?
3 tablety denne po dobu 3 mesiacov,mne veľmi padali vlasy,okolo 500denne,mala som husté vlasy,tak našťastie to tak nebolo vidni,ale veľmi mi zredli.Revalid pomohol,ale treba to užívať dlhšie,ja som tak po 6 týždňoch zbadala výsledok a dnes je to v norme,tak okolo 30 vlasov možno denne mi vypadne
prestan natacat prestan lakovat prestan farbit a prestal zehlit natacky atd... prestanu padat davaj lesk kuru lieky nic moc aj tak budu padat lieky som skusala aj ja ale nic lepsie bude zihlava a prirod. doplnok davaj lieky ved pecen ti ete funguje
kikulka, Zuzanas 1;
akym sposobom ste uzivali REVALID? kolkokrát denne a koľko tabliet?
revalid