Vypadavanie vlasov - aké tablety na vnútorné úžívanie?

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov - aké tablety na vnútorné úžívanie?
InLoweee

..tak tento problém ma trápi už zo dva roky. Ide o nadmerné vypadávanie vlasov (150 denne). Kožná skúšala všetko možné, nič nepomáhalo, naposledy mi predpísala HAK DIane35, ktorú beriem už cca3 mesiace a registrujem mierne zlepšenie. Okrem toho užívam na vonkajšie použitie Alpicort F. Chcela by som túto liečbu podporiť aj nejakými vitamínami, ktoré by som užívala takisto vnútorne. Vedeli by ste mi poradiť, ktoré sú dobré? resp. s ktorými máte skúsenosti? pritom uveďte aj cenu a spôsob užívania. ĎAKUJEM.

Help

jajkafr- v prvom rade treba hladat pricinu......v druhom rade je potrebne vnutorne usporiadanie vitaminov v tele ktore to sposobuju a az potom pozerat na nejaky pripravok na vonkajsie pouzitie.

Zacal by som s pouzivanim prirodnych samponov ...zihlava a pod.
Dodal by som organizmu potrebne latky..
Zrejme je tam na vine aj strava......

jajkafr

Ahojte aj mne vypadávajú vlasy teraz mi nasadila lekárka lieky, ktorých nežiadúcim účinkom je vypadávanie vlasov ... takže to vypadávanie čo som mala predtým sa ešte zhoršilo vlasy mi začali vypadávať v chumáčoch a v priebehu pár týždňov mi zriedli ešte viac :( vlasy som prestala žehliť, nesuším ich fénom, do vlasov nedávam nič len si ich umyjem a to je všetko češem minimálne a kúpila som si v drogérii ampulky Dixi Arvit alebo tak nejak sa volajú a zdá sa mi, že mi to pomohlo vlasy mi vypadávajú menej a to som zatiaľ použila len 2 ampulky :)

M.P.

skús REVALID, najlepšie kombinácia ampuliek + tabletiek, ampulky by sa mali používať minimáne 3 mesiace. jedno balenie stojí okolo 11 € a je v ňom 20 ampuliek, tabletky sú drahšie, ale pomáha to.

inloweJA

na endokrinologi mi nic nezistili, stitnu zlazu mam ok, tak preco uz dva roky padaju v skutocne velkom mnozstve?

Ivka 1

Samozrejme mozes uzivat aj vceliu matersku kasicku od dedka . Mala by sa uzivat tak dva- tri mesiace denne 1 - 2 cajove lyzicky. A potom mozes pokracovat vcelim pelom. Obsahuje vsetky viaminy,mineralne a stopove prvky. Vcelia materska kasicka zregeneruje organizmus ,doplnia sa chybajuce ziviny a vceli pel zas dava do rovnovahy aj cinnost stitnej zlazy.

Zuzanas 1

Ja som revalid uživala 1 rano a 1 večer ale ma sa uživať 3x denne.Tej istej značky maju aj šampon ale ten som neskušala.Môže ti pomôcť aj Pyridoxin s B komplexom alebo tab.Panthenol.