Ahojte. Potrebujem od Vás nejaké rady. Mám žlté zuby,ale nie preto,žeby som si ich neumývala,ale preto lebo fajčím..Teraz už dosť pomenej,tak 3-4 na deň.. Zuby si čistim 2x denne, ráno a večer.. Neviete o nejakom spôsobe? Prosím.. Dík moc
Žlté zuby
Mne pomohol tiez ten koren dreviny Salvadora Persica vola sa to Miswak organic stik, zuby belsie tak o 2 odtiene.
Bielenie zubov doma - -odkaz odstránený-
Podľa mňa je najlepšia pasta Opalescence... aj zubári ju odporúčajú po bielení u nich. Je síce drahšia ale vydrží, nevýhodou je že sa dá kupiť len na nete.
Viem o tom, že od čaju žltnu zuby, teraz chcem vedieť či aj od bylinkových čajov, alebo len od ovocných červených atd..
A ešte by som chcela vedieť či je pravda, že zelený čaj pôsobi priaznivo na zuby a brani vzniku zubneho kazu.
Na zuby sa pouziva napr korienok z sladovky hladkoplodej9GLYCERHYZZA GLABRA, LICORICE), ktory potlaca rozne bakterialne procesy. Ciste bielia rozne ovocne kyseliny, napr co sa nachadzaju v jahodach alebo bananovej supke, pozri na
www.youtube.com
Viac na humannhealth.com
Dentalna hygiena, 50€ a je po probléme.
Prestaň fajčiť,bieliace pásiky,pasty atď.. Všetko sú to blbosti. Ja som bola na dovolenke v Egypte. Všetci černoši tam mali krásne biele zuby. Nášho sprievodcu som sa spýtala ako to robí. Utekal do lekárne a kúpil mi \"koreň zo stromu\" . Neviem sko sa to volá,ale je to proste taká tyčinka.No proste klasický korienok zo stromu. Po všetkom čo som vypila,zjedla som si umyvala zuby s tym korienkom. A môžem vám povedať,že to pomáha. A veľmi(teda aspoň mne). Za mesiac som mala belšie zuby asi o 2 odtiene+mi odpadol zubný kaz. Toto je to čo pomáha a v egyptskej lekárni to stojí asi 1€ . Dá sa to asi objednať aj cez internet. Kuknite sa :-)
tak to ti závidím :-D
Well a Laco24 ste trápni. Oranžovú sklovinu má jedine bobor :-) Mám prirodzene biele zuby a nekazia sa mi.