Ahojte. Potrebujem od Vás nejaké rady. Mám žlté zuby,ale nie preto,žeby som si ich neumývala,ale preto lebo fajčím..Teraz už dosť pomenej,tak 3-4 na deň.. Zuby si čistim 2x denne, ráno a večer.. Neviete o nejakom spôsobe? Prosím.. Dík moc
Žlté zuby
@kvetka3 je jasne,ze ked na sebe vyskusas tak budes mat osobnu skusenost a budes priamo vediet, ci ti to vybielilo zuby alebo nie.vyskusaj a potom mi povies:-)
@aurina cauko,vobec nevadi ze pises,neotravujes ma.len uz vopred ti pisem,ze odpisovanie mi dlhsie trva,lebo sem nechodim az tak casto.pasty white look pouzivam uz asi polroka.no dost dlho si myslim a zatial som nespozorovala nejake problemy.moze sa pouzivat aj dlhodobo,kedze obsahuje menej tych rda.sice sa do toho moc nevyznam,ale tak mi povedali a zatial pohodicka
No tak ja fajčiť brácho síce budem ale piť určite neprestanem.
@cerkovova - ahoj, snáď nevadí že ti píšem. Chcela by som sa ťa spýtať ako dlho už používaš od nich pastu? Rozmýšľala som minule v obchode, že si ju kúpim ale nevedela som, že či sa môže používať aj dlhodobo, hm? Vieš mi na túto moju otázku odpovedať? Ďakujem
Tak, tak. Ako sa hovorí "pre krásu sa trpí", tohto pravidla sa držím už dlho:-) Škoda že ho nemáš odskúšaný, som sa ťa chcela spýtať že ako funguje. Ale vyskúšam to asi na sebe a budem najlepšie vedieť. To je jasné a hlavne si ich nemôžu dovoliť ľudia, ktorí zarábajú minimálnu mzdu a podobne
Jarta to pocujem prvy krat, ze by aj caj zafarboval zuby..ale tak moze byt, ved tam su aj rozne chemikalie a ktovie ake blbosti v tom jednom sacku..takze sa ani necudujem..tak od dnes nebudem uz asi ani caj pijavat..pises ze lacne produkty, to je kolko ze lacne?..kolko stali?..
-steffanie99: fajčenie zafarbuje zubnú sklovinu ale zafarbujú ju aj iné veci ako napríklad čaj alebo káva...a ešte dokonca mi hovoril kamarát stomatológ že čaj najviac, čo som ostala prekvapená, lebo som to nevedela...bielenie laserom sú vyhodené peniaze, nie každému to vybieli...ja som vyskúšala už snáď všetko a najúčinnejšie boli lacné produkty...sama som sa čudovala, ale až po nich som si všimla výsledok že moje zuby sú krajšie..
@kvetka3 su to neprijemne veci ale pokial chceme mat zdrave a pekne zuby tak musime aj to vydrzat.su aj neprijemnejsie veci,ver mi.hej dobre hovoris,maju aj desat dnovu kuru ale tu som neskusala takze neviem co je to zac.iba tie pasty od nich mam odskusane a tie su fajn.ved vyskusaj,za skusenie nic nedas a uz uvidis.veri,nie kazdy si moze dovolit tak drahe veci a osetrenia
Poznám to, tiež nemám rada ten pocit keď musím mať aj 10 minút otvorené ústa a sa mi v nich zubárka špára. Asi nikto to nemá rád, to sú také nepríjemné veci:/ Oni majú aj volaký systém na bielenie, nie? Sa mi niečo marí že som videla v obchode. Zľava vždy poteší, to ti verím. To si mala fajn ale aj tak si za to platila kopu peňazí. Ja by som si to teraz nemohla dovoliť:/
@kvetka3 ako boliet vyslovene ma to nebolelo ale presne ten neprijemny pocit ked ti robia nieco v ustach a so zubami.celkovo nemam rada zubarov,takze aj toto bolo pre mna utrpenim.pouzivam teraz len bieliacu pastu white-look,momentalne intensive.na klinike ktorej mi robili to bielenie tak mi povedali aby som si nejaku takuto kupila a nou cistila zuby,minimalne dva krat za den,ale sem tam si aj tri krat umyjem:-)hej,tu kliniku mi poradila kamaratka,lebo aj ona tam bola na bieleni a si to pochvalovala tak som vyskusala aj ja a mala som aj zlavu,kedze som tam bola tak kvazi cez nu:-)