Angína a veľmi silné bolesti hrdla

Príspevok v téme: Angína a veľmi silné bolesti hrdla
Hanka Hanka

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či má niekto podobnú skúsenosť ako ja. Pred dvoma dňami mi na pohotovosti diagnostikovali anginu a predpisali V-penicilin 750 mg, 3x denne. Včera sa bolesti hrdla zhoršili a momentálne nemôžem vôbec prehĺtať, resp môžem, ale s veľkými bolesťami. Pozná niekto niečo, čím dokážem tú bolesť oklamať? Včera som už mala kolapsové stavy z dehydratácie, nedokážem sa napiť.
Ďakujem

natalkakalka

hned zvlhcovat nielen cajmi a medom ale aj hydropastilkami od genericy, skus mne vzdy zaberu na zimu mam cele zasoby aj pre decka

Anthonio

Mne kamarátka odporučila Bactoral, ktorý dávala svojim deťom čo mávali časté angíny. Tak to idem vyskúšať, keďže bývam často chorý a ATB už nechcem do seba stále pchať.

Ďuris

Preživam to akurát teraz a pomohla mi kombinácia antibiotík...kloktania salvie a slanej vody... BIOPAROXu a dňa preležaného v posteli

sanyka151

Mala som takýto istý stav nedávno. Musela som používať inhalátor aby som sa mohla vôbec nadýchnuť nieto sa ešte najesť. Na bolesť mi velmi ale naozaj velmi pomohol Novalgin. Je na predpis tak neviem či sa ti ho podarí zohnať. Predpísala mi ho lekárka ked videla v akom som stave. Bolo mi omnoho lepšie a taktiež som popri cmulala tantum verde. Držím palce

tvojdedo

a pomoze ta cibula aj ked ju budem jest ?
a pomoze keby ze si dam na seba 4 bundy lebo ta bolest hrdla je fakt neznesitelna este sa mi vytvaraju sliny kazdu sekundu a musim ich prehltat aj pri rozpravani to boli az a ta bolest ide je niekde pri usiech. a dotoho sa mi este zapalilo oko a vyliezaju z neho nejake slizke biele veci a mam z toho uz depresiu

sorry za gramatiku ale nechce sa mi opravovat ked si ledva rozum udrzujem na pravom mieste

Peto T

Organizmus je zaťažený keď čelí infekcii a nemôže s ňou adekvátne zatočiť, pretože na rozdiel od ostatných cicavcov si na to nemôže vyrobiť dostatok vitamínu C, a mozog zmanipulovaný predsudkami sa efektívnym dávkam bráni.

O čo ľahšie je takému potkanovi, ten si v chorobe vyrobí každý deň skoro 300mg vitamínu C na kilogram váhy. Adekvátne k tomu potom vyzerá aj jeho odolnosť.

Help

natalka- vitamin v rozumnej miere:)
nie v kilach na den:)))
zrejme si ma nepochopila:)
ja tiez uzivam vitaminy,ale nemam chut si zatazovat organizmus nenormalnou davkou.

natalka.

to je tak denz, aj vitamin C pomaha a kolko zbytocnych kecov okolo toho:D

biely cukor by som urcite dietati po lyzickach nedavala, radsej zmiesat s medom.