Lizanie vaginy

Gaia

Milujem keď mi chlap poriadne vylize. Keď mi lize klitoris urobím sa za pár minút potom prejde do vagíny a lize mi ju intenzívne a to sa urobím opäť. Pri konci striekam z picky a to opakovane. Tiež milujem jazdiť pickou na tvári muža, keď mi pritom starká prsty aj vibrator do ritky a súčasne mi lize picku. Mávam bez problémov opakovane orgazmy a to je to naj. Lízanie len odporucam?

Janko64

Mam 64 rokov a nasiel som si vydatu priatelku ktora ma 27 rokov.
Neverila ze v mojom veku by som este nieco dokazal,do chvyle nez smem sa zacali milovat. Samozrejme som ju najprv vylizal, a preskumal jazykom vsetky kutiky. Ked som zacal drazdit jazykom klitoris,bol pre to nu najkrajsi zazitok lenbo to este neskusala. Potom som prenikol dnu, a mala dalsi orgazmuz. Takto to pokracovalo niekolko krat. Povedala mi ze nechce na tomto vstahu nic menit,a tesi sa aj na dalsie stretnutie.

169juraj

Je to paráda, hlavne doma so svojou. Mám 65 a som po expirácii a nie je mi dopriate ani len to očuchnutie. Jednoducho moje parohy prekračujú aj rozmery najluxusnejšej vily v tomto vesmíre. Tá moja má po 40tke (ešte pol roka - ha ha ) . Čo,jej dokáže spraviť "kamarát" netuším, ale som bokom! Už ma aj pomočila(Slov. Jazykovedný ústav - je to v pohode?), ale raz za čas si doprajem eporno a nezáväzný sex so svojou najlepšiou priateľou - pravačkou. A poviem Vám je to paráda! Lepšie ako chyiťiť kvapavku (v tom lepšom prípade), alebo čosi iné! Takže - mládenci - sexujte s rozumom uloženým v hlave (nie v hlavičke penisu!) a užite si to -:) PS: ja už som za! Snád v ďalšom živote! ! !

pyrrol

Ja lížem vaginu rád, a viac mi chuti ked nie je čerstvo umyta. s manželkou sexujeme naplno a v neplodne dni mi dovolí vystriekať sa do jej mušličky. Ale potom chce aby som ju očistil. Raz mi vytrčila zadok roztiahla nohy a povedala: Chcem aby si sa do mňa vystriekal rýchlo, za dve minúty. Bol som uz nadržaný tak som jej to spravil, potom si ľahla na chrbát, nechala ma troška vydýchnuť a povedala: Vylizmi ju! A pomaly! Semeno co jej vytieklo si rozotrela po pyskoch a ja som jej ju začal lízať, najprv oysky a potom klitacik a nakoniec som jej vylizal dierku a vsetko semeno z nej . Až vtedy dotiahla orgazmus a vytlačila vsetko semeno s jej šťavičkou von z pičky.

ivan9010

Samozrejme, to co pise Tokos a "Bez milosti", je uchylne, nenormalne.... ale to lizanie je pekne, pokial ma neboli sanka, lizal by som dlho. A ked zena sedi na tvari s holou... a sa pri tom vymoči do ust, je to tiez pekne.

Bez milosti

Keď raz prídem tak ju vylizem jak nič.Mám rad keď je čerstvo vymočena.Keď jej tam dám penis je taka rozrušena.Miluje keď jej ližem vagínu.

trontos

Ja nerád lížem vagínu nemám rád ani keď ma žena fajčí je mi to tak tiež nepríjemné celkovo nemám rád oral

xfirestarter

Áno, lízanie vagíny alebo cunnilingus je jeden z najlepších spôsobov ako uspokojiť ženu v posteli. Muž sa môže priamo zamerať na klitoris, lízať ho, sať ho a dráždiť rôznymi spôsobmi. To penis nedokáže. Je medzi mužmi málo známe, že bez stimulácie klitorisu dosiahne orgazmus približne len 30% žien. A stimulácia klitorisu sa viac menej vynecháva pri "klasickom" pohlavnom styku. Na druhej strane orál je pre niektoré ženy veľmi intímna vec a sami majú pred tým zábrany. Orálny sex považujem na vynikajúci spôsob predohry, prípadne kľudne aj ako náhradu "klasického" sexu a skvelý spôsob na spestrenie sexuálneho života. V tomto článku som našiel niekoľko hlúpych chýb ktoré chlapi robia pri orálnom sexe dúfam že pomôže -odkaz odstránený-