ahojte,
chcela by som sa opytat tych zien, ktore uz maju trvaly dlhodoby vztah. Mozu aj muzi.....som s priatelom/manzelom viac ako 3 a pol roka a casto sa hadame. kvoli somarinam, samozrejme. potom sa udobrime, ale na mna kazda hadka posobi strasne destruktivne, proste mam pocit ze zase som zlyhala, nas vztah zlyhal......ten pocit ma vedie k tomu, ze uz je fakt lepsie sa rozist, lebo zase sme/som to nezvladla....
......problem je mozno v tom,ze moji rodicia sa nehadali, lebo otec nemal o nic zaujem riesit, takze som sa nenaucila ako sa v takej situacii spravat.....
.....v hadke....ja proste mu vysvetlujem ako sa citim, ale vraj mam vsetko nechat tak, lebo veci este vac pokazim...ale mna to tazi, takze ja stale vysvetlujem, az sa obaja nastveme a povieme veci, ktore su nie pekne...potom je den dva ticho, alebo ja odidem a ked sa vratim o den-dva, tak je vsetko ok.....ale nie je lebo najneskor o mesiac je o tu znova.....neviem....
...ako beriete hadky vy? ja mam strasny pocit zlyhania, proste sa tazko spamatavam.....mamm niekedy pocit, ze sme sa za cele roky nikam nedostali v tomto...aj ked on vravi za sa to omnoho zlepsilo.....
....mozno potrebujem naucit sa ako sa hadke vyhnut.....ale neda sa to vzdy.....ja uz neviem.....
.....dakujem za rady....