ja som z toho na nervy,pretoze ma boli pri pomysleni,ze v roku 2012 sa to skonci.ste aj vy?ako to beriete?verite tomu ze to tak bude?
Mam zit s tym ze v roku 2012 sa to vsetko skonci? Aky je vas nazor?
tesim sa:)
0vecka - ale radsej spravim dva :-D a potom dam na aukciu...
zuzic - este kreslim zaklady :)
kovinecko - vsetko sa da ... na nieco umriet musim aj ja, ale vzdy budem bojovat za seba aj za svoju rodinu :P a s tou bombou, iste ak ma trafi atomka 250metrov od tvojho domu tak mam smolu, aspon sa vyparim tak rychlo ze to nebude boliet, ale radioaktivita dost pali (zevraj) :D a prave na to je tu ten bunker.. rychlost toho vybuchu je cez 3200kmh v epicentre (tusim ze tlakova vlna) to znici vsetko nad zemou, ale take 3KM je to uz len 200kmh (nie som si ale isty cislami a silou smaotnej bomby ale mozno 50kton len tipujem) a 200kmh dom znesie, a mas 10-20 skeund na to aby si bezal do bunkra, co je relativne dost.. no a ked padne bomba napr na BA.. tak v tomto momente mam aj 5-10 minut (zalezi na tom ako fuka vietor) aby som sa tam dostal.. ale sam o sebe bunker musi byt vzdy pripraveny, cize ziadne balenie kufrov sa nemoze konat :D
postavis taky solidny za 250 000 EUR.. ak ma clovke povedzme 5 a viac milionov na ucte, tak za ten ulet by to stalo :D
prečo hned labilny reagujem chujko a bunker by si si mal dat tak hlboko aby ti radioaktivita nezasiahla šede bunky,myslim si že pokiaľ 3 svetova dojde použiju sa take bomby (každy štat ich určite ma)že si to ani nestihneme uvedomit a potom je to už jedno.A predpoved mayou že 2012 konči všetko nieje nahodou veštba?? tak mier a pokoj vašim dušičkam ja bunker nestavam na niečo umriet musim
tak toto je dost dobra tema :D:D len skoda ze ten konec sveta neni uz tento rok...by som sa mohla vykaslat na pracu a uzit si zbytok zivota :D
hh:D uz som skoro aj zabudla na tretiu svetovu tak lost v akom stave je zatial moj rezervovany bunker?:D
...uz sa vela krat pisalo a hovorilo O KONCI SVETA a stale NIC...podla mna ,ked raz nas nieco caka,tak nas to neminie a naco sa trapit nad niecim,ked to aj tak neovlivnime...
2 lost saq ten bunker mozes predat akoze vyhodne par mesiacov pred tou tretou svetovou :)
toto musel napisat velmi labilny clovek..a co tretej svetovej toho roku sa nebojis? ked uz veris kazdej kravine? :-)
no ja mam vyveštene že sa prave v tom roku udeje zmena v mojom živote a to k lepšiemu je to vraj potrebny obrat pre harmoniu mojho buduceho života a ľudia stale hľadaju koniec sveta aj v roku 2000 sme ako ľudstvo mali skončit a sme stale tu