Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam zit s tym ze v roku 2012 sa to vsetko skonci? Aky je vas nazor?

uhlie

lady24,

ja by som Vagine aj veril. Len si myslim, ze si pomylila miesto. Nevypukne to v Indii, ale v nejakej tiez-osade v nejakom Europskom state. Ked sa divala do gule a videlela tam ludi s pocernou pletou v chatrciach, tak si pomyslela, ze je to India. Ale to je omyl.

lady24

Mimochodom bulharska vestica Vanga tiez predpovedala zaciatok tretej svetovej vojny koncom roka 2010, ma vypuknut v Indii a po nej ma byt cela Europa vyludnena. Lenze vsetky predpovede treba brat s nadhladom. Pretoze kazda vestba je len naznakom niecoho, to znamena, ze neobsahuje uplne podrobnosti. Vanga napriklad predpovedala aj zanik ponorky Kursk, a pritom vo vestbe bolo len meno Kursk a vsetci si mysleli, ze ta katastrofa sa vztahuje na mesto, a az potom zistili, ze slo vlastne o ponorku. Takisto akoze koniec sveta je podla mna len zle interpretovana vestba. Moze dojst k nejakej zmene, napriklad koniec istej astrologickej konstelacie, po ktorej pride ina. Skratka jedna sa o zmenu, ale nie o koniec. Tak neblaznite, ludia. Americanom staci nakrutit jeden (mimochodom velmi zle urobeny) film s nazvom 2012 a ludia su schopni tomu uverit.:D

kovinecko

to aby mi žena kupila teple oblečenie na štastie pre nas sme neatraktivny aj pre teroristou.ubohe slovensko ale mayovia nevedeli viac napočitat alebo ich to nebavylo tak vytvorili kalendar do roku 2O12 a povedali si stačilo dame tam koniec sveta a mame hotovo!!!!

lost

0vecka - to bol len taky priklad :)

ked uz tak, skor by to mohla schytat Vieden asi, SR nema ziadny taky ciel, ani Bohunice nie su atraktivne..

ale priznam sa, neviem ako je to presne s tou radiacou, mozno to drzi vo vzduchu aj viac ako 5 rokov (podla podmienok a tak..)

0vecka

2 lost akoze nevim preco by hodili atomku na BA to je somarina skor tu bude poletovat vo vzduchu seljiaka radiacia a vonku bude dost kosa :)

lost

kovinecko - toto som presne nezistil, ze kolko rokov sa to tam udrzuje, avsak niekde som cital zeee... staci 3 mesiace na to aby ta vec "usadla" a bolo relativne "bezpecne" ist von, alebo odist odtial, popripade po 1 roku.. udajne je to potom uz tak nizke ze to nezabije, pokial tam clovek nezije.

Ved aj Hirosima - za 3 mesiace po vybuchu sa tam udajne nastahovali, i ked vtedy nevedeli ake hrozive nasledky to ma a ziju tam aj dnes :)

kovinecko

lost ha ha mudro napisane za ulet by to určite stalo ale v pomere ako dlho sa radioaktivita udrži na zemi by som umrel v bunkri na nedostatok jedla pitia a bez slnka na rok dva zasoby činske polievky hi hi a bolo by no a potom čo som aj s rodinou zase len v haji