ja som z toho na nervy,pretoze ma boli pri pomysleni,ze v roku 2012 sa to skonci.ste aj vy?ako to beriete?verite tomu ze to tak bude?
Mam zit s tym ze v roku 2012 sa to vsetko skonci? Aky je vas nazor?
neee heslo nie:) vies...nerozmyslal si nad tym ze mozu prist mimozemstania ovladnut zem a ti su ako roboti mozu to odheslovat vies...to by chcelo nieco spolahlivejsie...alebo co ak je house kriminalnik a dokaze to odheslovat:DD
musis nieco vymysliet lebo sa zacinam bat o nase zivoty:DD
no uz moc kecam idem spat lebo nemdopadne dobre:DD
a ty nabuduce nepozeraj take filmy lebo potom mas bunkrovu naladu a ja som lahko nakazitelna takymi naladami:DD
dobru a zajtra tu chcem vidiet excelentny zabezpecovaci system!:)
no posli:D pre istotu:P
vies jeden nikdy nevie...nahodou sa nieco stane a potom budem so sklopenymi usami chodit okolo housovho bunkra a ten sa mi bude smiat:D pripadne vydierat vyssou cenou:DD
no davaj na seba pozor lost bolo by ta skoda ku komu potom pojdem do bunkra?:DD
lost a zijes?:DD
ups, ja som zabudol na taky fakt, ze Zem sa toci okolo svojej osi a tym padom sa strieda den a noc :)
a kedze najmladsi clen rodiny odmontoval taky klucovy element na prednej casti bicykla, tak som vsadil na spln alebo aspon nejaky mesiac, avsak pri mojom stasti sa mesiac stratil uplne z oblohy, tak som bol donuteny skusit teoriu prisposobenia oci prostrediu v tme :)
THAT was a hell of a ride! :D
lost:D tak pod ku mne upratat ja som sa dneska cinila tak ze riady neumyte
vsetko chce upratat:D budem ti vdacna:D
toto nepochopim:D neviem ja si nespominam na cas kedy by som sa nudila:D fakt okrem skoly vobec:D
jejda davaj pozor:D a pomsti sa komarom aj za mna:)
zuzic
uz je upratane :D
uz mam vsetko, vsetko dolezite porobene, nenavidim toto neproduktivne obdobie, ked sa nedokazem do nicoho premoct :D
taka strata casu.. celodenne flakanie sa s kamosom bez takmer akehokolvek cielu :)
idem zrazat komare :D
a ak nenapisem do polnoci tam aj mna niekto zrazil :D
byebye :D