Mam zit s tym ze v roku 2012 sa to vsetko skonci? Aky je vas nazor?

zuzic

neee heslo nie:) vies...nerozmyslal si nad tym ze mozu prist mimozemstania ovladnut zem a ti su ako roboti mozu to odheslovat vies...to by chcelo nieco spolahlivejsie...alebo co ak je house kriminalnik a dokaze to odheslovat:DD
musis nieco vymysliet lebo sa zacinam bat o nase zivoty:DD
no uz moc kecam idem spat lebo nemdopadne dobre:DD
a ty nabuduce nepozeraj take filmy lebo potom mas bunkrovu naladu a ja som lahko nakazitelna takymi naladami:DD
dobru a zajtra tu chcem vidiet excelentny zabezpecovaci system!:)

lost

(hahahah, krce v bruchu), alebo to dam na heslo nejake, len nejake vymysliet (kluc sa moze stratit) :D

prave som vcera pozeral Terminator 4 (vobec som netusim ze to uz je! rok! :D) a mi to pripomenulo bunker :D

zuzic

no posli:D pre istotu:P
vies jeden nikdy nevie...nahodou sa nieco stane a potom budem so sklopenymi usami chodit okolo housovho bunkra a ten sa mi bude smiat:D pripadne vydierat vyssou cenou:DD

lost

no jo, este zijem :D

i ked som asi nastval poriadne vela vodicov, (vzadu som mal blikacku), tak nie az tak strasne snad :D

adrenalin :D :D :D
ale uz viac krat netreba :))))))

lost

ups, ja som zabudol na taky fakt, ze Zem sa toci okolo svojej osi a tym padom sa strieda den a noc :)
a kedze najmladsi clen rodiny odmontoval taky klucovy element na prednej casti bicykla, tak som vsadil na spln alebo aspon nejaky mesiac, avsak pri mojom stasti sa mesiac stratil uplne z oblohy, tak som bol donuteny skusit teoriu prisposobenia oci prostrediu v tme :)
THAT was a hell of a ride! :D

zuzic

lost:D tak pod ku mne upratat ja som sa dneska cinila tak ze riady neumyte
vsetko chce upratat:D budem ti vdacna:D
toto nepochopim:D neviem ja si nespominam na cas kedy by som sa nudila:D fakt okrem skoly vobec:D
jejda davaj pozor:D a pomsti sa komarom aj za mna:)

lost

zuzic

uz je upratane :D

uz mam vsetko, vsetko dolezite porobene, nenavidim toto neproduktivne obdobie, ked sa nedokazem do nicoho premoct :D

taka strata casu.. celodenne flakanie sa s kamosom bez takmer akehokolvek cielu :)

idem zrazat komare :D

a ak nenapisem do polnoci tam aj mna niekto zrazil :D

byebye :D