ja som z toho na nervy,pretoze ma boli pri pomysleni,ze v roku 2012 sa to skonci.ste aj vy?ako to beriete?verite tomu ze to tak bude?
Mam zit s tym ze v roku 2012 sa to vsetko skonci? Aky je vas nazor?
lost:DD mat tak tvoj aperitiv :) kokso to ani za tyzden nepozerem:DD vidis nezabudni do polnoci este tu polievku spapat:DD nabuduce ked sa budes nudit skus radsej nieco uzitocnejsie napriklad upratovat:DD
tak:DD no super:D
zuzic
dnes som mal pestre ranajky, dva rohliky, salama, paradajky, paprika.. potom o 2 hodiny neskor menu v KFC (hranolky+zinger+3dc fanta), o dve hodiny neskor McDonald - tu avsal len 20gramov hranoliek (viac nelso :D ) a nejaky McChicken, plus 5dc orange juice, potom prisiel som domov a 3 tie "jemne Trubicky" :D ..
hmm este nieco by to ale chcelo, len uz sa nedokazem ani pohnut :D
ked je nuda, tak clovek "zerie" co pride pod ruku :D
jaaaj, a este mi rano prisla domov kukurica cerstvo natrhana... asi idem varit :D :D :D
este polievku som dnes nemal
(uz musim prestat:D)
zuzic
aj osobneho lekara budes mat a hentie plastckeho
:)))) ach ...a myslis ze sa ti bede Carmen Electra a spol sprchovat v sprche z Mercury ha :))))
kurnik ja teraz neviem ktoreho vybrat:D
house a budem tam mat aj osobneho lekara?:D nech aspon ku koncu sveta poriesim konecne svoje problemy:DD a neslo by jednu nulku ubrat hm?:)
lost ty mas ake chute:D karfiol, jahody...nie si tehotny?:D
bazen zial nemam, ale postavim...neni problem, este mam kapacitu...
Su tam zatial sprchy z Mercury marketu :)))
Akoze pre Teba iba 400€/hod/osoba/sedacka/liter vzduchu/davka absorbovaneho ziarenia
o dakujem house:D a za kolko?:) lost tam ma aj bazen mas aj ty?:)
tak a lost ty sa vyjadri lebo neviem ako sa mam rozhodnut teraz:D
Mam aj v liehu aj na strome....zuzic neboj, dam Ti zlavu :)