Prestal som si pichat pred mesiacom

Príspevok v téme: Prestal som si pichat pred mesiacom
Lotus1

Po 7mich mesiacoch a po dovolenke v Thajsku , po doslednej diete a pri pravidelnom sporte som vysadil inzulin. Nic , vsetko v pohode existujem ako keby som nemal ziadnu chorobu,. Denne si robim glykemiu . Rano nalacno 4,8 po jedle do 6,8 dalsiu hodinu do 5,8 schudol som za 7 mesiacov 15 kg som presne na svojom BMI.Pomohla mi dovolenka v thajsku kde som mal z ich stravy pravidelne hypo. Predtym 5x denne inzulin.

Lotus1

Ano,je napriek tomu,ze mi pocas tej dovolenky ukradli auto tak sa tesim ako male dieta:) hlavne,ze si nemusim pichat.To mi najviac vadilo.Je mi jasne,ze s tou dietou a pohybom nikdy nemozem prestat,ale to je to najmenej co pre seba mozem spravit.

Lotus1

Iba ich stravu , ryzu so zeleninou , polievky zeleninove na ranajky jeden chleba zo zeleninou, ne veceru rybu, uplne v pohode strava , nemhohol som si uz druhy den pichnut ani 4 jednotky lebo hned som isiel s cukrom pod 3. Ci je to pekna blbost? Mozno je , mozno to nema nic s tym Thajskom a iba mi nespravne urcili typ cukrovky , ale iste je ,ze mam meno, adresu a ze zijem uplne v pohode.