Prestal som si pichat pred mesiacom

Príspevok v téme: Prestal som si pichat pred mesiacom
Lotus1

Po 7mich mesiacoch a po dovolenke v Thajsku , po doslednej diete a pri pravidelnom sporte som vysadil inzulin. Nic , vsetko v pohode existujem ako keby som nemal ziadnu chorobu,. Denne si robim glykemiu . Rano nalacno 4,8 po jedle do 6,8 dalsiu hodinu do 5,8 schudol som za 7 mesiacov 15 kg som presne na svojom BMI.Pomohla mi dovolenka v thajsku kde som mal z ich stravy pravidelne hypo. Predtym 5x denne inzulin.

hybe

hybe-uz som ti aj ja pisal,ze jeden z tisic sa dokaze vyliecit aj z rakoviny bez pomoci....
a ja som ti na to odpisal,precitaj si to kludne este raz

hybe

...m-ko poucky su poucky a zivot je zivot,na tejto stranke:
www.geum.org
sa docitas aj toto :
Uvádíme kazuistiku 29leté pacientky s diabetes mellitus 1. typu, diagnostikovaným ve 13 letech věku. Od záchytu diabetu byla léčena intenzifikovaným inzulinovým režimem. Pro trvale neuspokojivou kompenzaci (glykovaný hemoglobin mezi 15 – 17 %) byla zahájena léčba inzulinovou pumpou. Po nasazení inzulinové pumpy v r. 2000 glykovaný hemoglobin poklesl na hodnoty 9 – 10 %. I přes opakovanou edukaci pacientky se však nedaří lépe kompenzovat její diabetes a eliminovat akutní dekompenzace. V práci diskutujeme možnost přerušení léčby inzulinovou pumpou a převedení pacientky zpět na léčbu intenzifikovaným inzulinovým režimem.

Denz.

hybe-uz som ti aj ja pisal,ze jeden z tisic sa dokaze vyliecit aj z rakoviny bez pomoci....
videl som video,ked clovek chcel spachat samovrazdu z osmeho poschodia a dopadol na chodnik a.......prezil......
Niekedy sa stavaju nevysvetlitelne javy ....
chces tym stale verit niecomu,ze je to realne a kazdy to zvladne????

.....m

neostava mi nic ine,len donekonecna opakovat,ze edukovany diabetik vie,ze je to blbost a kedze ty nie si,nema evidentne zmysel s tebou komunikovat

pre ostatnu diebeticku populaciu:
mnou uvadzana norma pre glykovany hemoglobin plati 3 roky.a kedyze sa nam vratil lotus z dovolenky??????
takze asi tak sa veci maju

hybe

...m-ko poucky su poucky a zivot je zivot,na tejto stranke:
www.geum.org
sa docitas aj toto :
Uvádíme kazuistiku 29leté pacientky s diabetes mellitus 1. typu, diagnostikovaným ve 13 letech věku. Od záchytu diabetu byla léčena intenzifikovaným inzulinovým režimem. Pro trvale neuspokojivou kompenzaci (glykovaný hemoglobin mezi 15 – 17 %) byla zahájena léčba inzulinovou pumpou. Po nasazení inzulinové pumpy v r. 2000 glykovaný hemoglobin poklesl na hodnoty 9 – 10 %. I přes opakovanou edukaci pacientky se však nedaří lépe kompenzovat její diabetes a eliminovat akutní dekompenzace. V práci diskutujeme možnost přerušení léčby inzulinovou pumpou a převedení pacientky zpět na léčbu intenzifikovaným inzulinovým režimem.

hybe

kamari-nka,tvoj prispevok (jeho druhy odstavec) sa mi dnes cital najlepsie.....keby dnes bolo valentina,tak ti zanho posielam velku pusu :)bodaj by bolo takych prispevkov viac...
darmo,zena je zena....

....m

glykovany hemoglobin ma normu 0-4.5 %
pri trvalej(trvajucej 3 mesiace)ked je glykemia okolo 20 je glykovany hemoglobin 6%.
aku asi mal glykemiu pocas 3 mesiacov,ked bol glykovany hemoglobin 14?okolo 50?a to prezil ?a 3 mesiace?
kazdy orgaizmus je jedinecny,iste ,ale asi si neuvedomuje,ze nad 25 je uz narusena vymena plynov v plucach a vazne narusene vsetky chemicke deje celeho tela.a to sa nebavime o ketoacidoze a podobne.takze asi tak.kazdy sudny clovek si spravi nazor sam

kamari

.....m, neviem z čoho usudzuješ, že píšem blbosti... Hlúposť je skôr to, že pri glykovanom 14 by bol Lotus mŕtvy. Ja som mala prvý krát hodnotu glyk. hemoglobínu 17,7 a napriek tomu som neumrela...
Každý organizmus ja jedinečný a ja som rada, že na tomto fóre nájdem rôzne skúsenosti. Každý sa s tou potvorou snažíme nejako bojovať a prechádzame rôznymi fázami - raz sme na tom lepšie, inokedy horšie. A pozitívne príspevky sa čítajú najlepšie - veď nádej že sa to raz možno bude dať vyliečiť je v každom z nás, aj v tých, čo si to nepriznávajú...

hybe

hlapci ja mam 20 rokov dm1 takze cosi viem aj o glykovanom,Denz mylis sa,jednoducho sucitim z lotusom,nemam dovod mu neverit,lebo to iste sa stalo aj Denise Galovicovej,ze ked bola v thajsku 9 dni,tak si tam vobec nemusela pichat inzulin a po navrate domov musela ist naspet na pichanie,pise o tom v casopise diabetik 04/2007 takze nie su to ziadne neuveritelne veci...nebudes teda verit ani Denise Galovicovej? xixi
ja zase na oplatku mam pocit ze denz je ....m ale to nie je vobec dolezite ci si niekto meni nicky,dolezitejsie je to co vlastne hovori vsakze denz...m ?

Denz.

hybe- neviem preco je podla teba lotus pravdovravny a preco mu veris.....mam pocit,ze si jedna a ta ista osoba.
Mylim sa???