Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ethelka tak niekedy je aj depka..je to normalne...zajtra sa sa zobudis a bude pekne rano a bude Ti hej...
..esteze tak....Ale aj tak tie ...oci...asi by ma prenasledovali aj ked je to v prospech nas ludi.
..Ajka v žiadnom prípade nie kôli tebe ani kôli nikomu inému...ja len...asi ...žeby depka?..nevadí,to prejde....raz za čas treba...
preco kvoli Tebe ajka..to je nemozne Ethelku poznam.....prisiel som o nieco co by som mal vediet??
ajka...nie...uprimne. Nie som bezcita, ale vies robim so zvieratmi v labakoch.
A hlavne iba raz sme ulovili jelenicu, inak len chodime, plnime krmelce slamou a tak.....takze skor sa starame...ako lovime..a zbierame hriby pri polovacke co ma asi vytaca najviac...hi
Zbehnem teda do sprchy...a potom vas skontrolujem...pa
To asi kvoli mne.....
Ethelka deje sa nieco?????si nejaka skorna na slovo...co nebyva zvykom u Teba...
Slusny_muz to je debata ktoru by sme mi dvaja urcite neuzavreli ani do rana....
Nie je ti na polovackach luto tercov?...POlovacky nemusim...Hm
.......