Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
ale pravdu povediac,neviem si ťa predstaviť takto uletieť..veď si slušný.......
jasne nic vazne...len ulet :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))
:-))))))))) veď vravím,že nebrať vážne,to ma len napadlo...
:-))) nooooooo Ethelka, to znie ako navrh....:-)))))))))))))))))))))))))))
:-))) keď už v depke robíš tie neracionálne veci....
Ethelka priznam sa ze tomuto som nepochopil...asi mam minus bod...Hi
..:-))))taká vec ma napadla...akože sranda,netreba brať vážne...ale keď budeš mať najbližšie depku a šampus v ladničke....:-)))
no ja som tak nerozmyslal, ale asi som chcel citit ze niekomu na mne zalezi...
to chápem...to ja by som nevedela hneď takto uletieť,lebo by sa mi asi hnusilo všetko na svete..
No Ethelka, ked ma nehala...ja som ju vystriedal velmi ale velmi rychlo...ale bolo to onicom..nelutujem to, ale bol to ulet, ktory sa nemusel stat, ale clovek ked je nestastny v depke robi aj neracionalne veci...a to som velmi uvedomely racionalny chlap