Ahojte.. Mam taký problem,že fajčim a priateľ to neznaša.. Chcem prestať,ale tažko.. Nechcem skončiť vzťah len pre moje fajčenie,už neviem,čo mam robiť. Tie sračky o nalepkach a žuvačkach proti fajčeniu su na nič.. Preto pišem sem,či neviete o nejakom spôsobe ako prestať fajčiť. (Okrem tych žuvačiek a nalepkach)... Ak o niečom viete,poradte,prosím Vás.. Bez ironie.. Dakujem..
Akym sposobom prestat fajcit?
nehovorim ze je to jediny ultimatny sposob ale mne to fakt pomohlo ... vela stastia a hlavne to neber tak ze ked s tym seknes a zase si zapalis tak ze si prehrala lebo toto je boj so zavislostou a to nepojde zo dna na den :)
ja som prestaval postupne skratka som si zistil kolko fajcim a potom som s tym akoze sekol no po par dnoch som samozrejme zase zacal ale nikdy som nezacal fajcit viac ako predtym. toto som par krat zopakoval a potom sa snazil robit dlhsie prestavky alebo po navrate do fajcenia som znizil pocet skratka sa snazil vzdy urobit nejaky pokrok a asi po roku sa mi to podarilo uz nefajcim 5 rokov :)
Bingham... :) Chcem prestať... čestné slovo,lebo si nechcem pokaziť vzťah.. Ved už skoro je..
Len tak medzi nami:D
Niekto sa tu na mňa zahral,všimol si si?
:-)
ty betarka...v nazve temy posobis tak milucko...s tymi smutnymi smajlami :DD....myslim tak ze uprimne chces prestat...ale ty sa tomu braanis...ako sa len daaa :DD...nechaj to tak...neprestavaj...az ked budes mat silnu volu, lebo ked to tu nahodou cita..niaky fajciar...ktory chce prestat...tak mu nedavas velku motivaciu :))
Nemáš vôlu, nič sa nedá robiť, nechceš.Možno to bude priateľovi vadiť tak, že ťa opustí.Ale ty ho za cigu vymeníš bez problémov.
Ty si ale:D Nechal unieť čím?.... Pochybujem,že prestanem,nemam vôľu..
nieeee...radsej to nechajme....bude to lepsie...nechal som sa uniest...ale prestala by si hned...ver mi...(a urcite by si sa nesmiala) :))
inak je to iba na tebe...a ked chces prestat...tak prestanes...ked nie...tak budes fajcit dalej - jednoduche ;)
ano pluc
Dočolomanský zomrel na rakovinu?
No,čo si myslel? :) Nech sa zasmejem :)