Ahojte.. Mam taký problem,že fajčim a priateľ to neznaša.. Chcem prestať,ale tažko.. Nechcem skončiť vzťah len pre moje fajčenie,už neviem,čo mam robiť. Tie sračky o nalepkach a žuvačkach proti fajčeniu su na nič.. Preto pišem sem,či neviete o nejakom spôsobe ako prestať fajčiť. (Okrem tych žuvačiek a nalepkach)... Ak o niečom viete,poradte,prosím Vás.. Bez ironie.. Dakujem..
Akym sposobom prestat fajcit?
vravel som, že ho vymeníš.Nájdi si fajčiara a budete huliť spolu.
No mne by urcite priatel nerozkazoval..a uz sa pripravujes na rozchod kvoly cigarete ..nechapem ho.
Sissska-- Yeahh!! :) To mu vravim,nech si zvyka,ale neznaša to.. Pripravujem sa na rozchod pomaly..
Sash ..ale ty si sikulka podari sa ti to a ked nie tak nech si priatel zvyka....
Bingham vie co myslel...ty jeden...
iinkognito :) Jasné,pridem zo školy a hned si bežim zapaliť,len aby som mala niečo v ruke :)
Ani facka od otca v 15tich mi nepomohla:( A to aj krv bola k tomu:D
Bigham sisssska-- :)
jeej bingham :) to si ako pekne napisal..uplne suhlas s tym poslednym tvojim prispevkom
a sash...ja som minule pocula o niecom, za svet si neviem spomenut o co sa jednalo, tusim o nejake napodobeniny cigariet..lebo fajciarom nechyba len ssamotna ciga a ten smrad, ale potrebuju nieco namiesto nej stale drzat v ruke :D je to zlozvyk so vsetkym co k nemu patri...tak ..fuf ale fakt si nespominam..nieco ako "akozegarety" s nizulinkym mnozstvom nikotinu
tak zrazu ze prestanes to nezvladnes:) skus pomalicky stale menej a menej vies musis sa oklamat:))
kto sa na teba zahral ??? :D
Super,akože. Ja sa snažim.. No neda sa to..
Tak,čo už..