Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie
Mozno banalny problem, mozno nie
Jajka, tu nejde o to ci ide so svojou partiou. Tu ide o to, ze najprv sme mali ist spolu a potom by ma nechala doma, lebo ide byvaly.
Ako by ti to znelo, ak by som ti povedal ze idem lyzovat s kamaratmi, ale frajerka musela ostat doma, lebo ide aj moja byvala?
Je to blbost. Ja sa nechcem stavat medzi nu a jej partiu, ale toto vecne riesenie ci tam bude ten ci onen mi lezie na nervy. Su to jej kamarati (aj ked len jeden ci dvaja su normalni), tak nech sa s nimi stretava. Ale nech ma do toho netaha, ked sa raz dohodneme, nepaci sa mi ze potom kvoli byvalemu mam ja ostat doma. Sa citim ako idiot. Nech si vyberie. Ak ma radsej tu bandicku, tak nech zije s nimi. Mam svoju hrdost a nedokazem byt na druhej kolaji. Ja ked sa raz dohodnem a rozhodnem, tak to potom ako male decko nemenim. Bud ideme niekam spolu, alebo ked by tam ona niekomu vadila, tak nejdem ani ja. Ina vec by bola ak by to od zaciatku bola samostatna akcia. To berem, je to iny pripad.
No dopadlo to tak, ze mi doma smoklila ze ona tam chce ist a ze co na tom je.
Nechal som to na nu, nech sa rozhodne. Vie ze s tym nesuhlasim a ci pojde, alebo nie, tak to sa este uvidi. Uz to vobec neriesime. Sam som zvedavy co spravi.
som si precitala celu diskusiu..najprv by som tiez povedala ze je to odveci,ale ked sa veci maju tak, ze ide tam primarne so svojou partiou, a byvaly sa tam len vyskytne,nejde priamo s nim, ide jej o kamosky a kamosov z partie, ty tam nezapadas, tak na tom nic zlé nevidím.
tak ako to dopadlo nakoniec???
Mne by to teda vadilo. Uz som zazila nieco podobne s byvalym a to som mu doma v sukromi urobila riadnu scenu. On sice nemal ist na chatu s byvalou, ale s kamoskami, ale mne sa to nepacilo. Nakoniec vsak same kamosky tu chatu zrusili, cize sa neslo nikam, asi zasah z hora na moju sebecku ziadost.
zlataa bibba :)
to je skarede od nej. to sa nerobi... podla mna.
Keby mne priatel povedal ze by bol radsej aby som nesla tak by som nesla a bola by som s nim, lebo ho lubim.
dufam,ze sa k tejto teme vyjadri aj uhlie.
uz sa tesim,ako ju obohati o uplne novy rozmer:)
uprimne