Mozno banalny problem, mozno nie

Príspevok v téme: Mozno banalny problem, mozno nie
dilema2x

Ahojte, chcel by som sa vas spytat na takuto vec. Vadilo by vam, ak by vasa priatelka (2rocny vstah) isla lyzovat so svojou partiou a byvalym? S tym, ze si to s nim konecne chce urovnat, lebo je na nu stvalen nasraty kvoli ich rozchodu a co mu spravila? Podotykam ze byvaly je ten predomnou. Ubytovani bydu vsetci v jednej miestnosti. Mal som ist povodne aj ja, ale skrz toho byvaleho nejdem, nakolko by to nerobilo dobrotu. Zeny, co by ste spravili na jej mieste, ak by vam priatel povedal ze by bol radsej ak by nesla a podme kludne niekam inam, kludne aj tam, ale nebyvajme spolu (nie je totiz uz volne a museli by sme byvat inde). Je to tak zhruba napisane, tak ked tak doplnim info.
Moc dakujem za reakcie

darika

a kto ho nechce?Ved min rok nebol problem,ked isiel.On sa len rozhodol sam,ze nejde,pretoze tam ide byvaly.To mi pride ako male dieta.Ved byvaly tam bude sam.On ide s frajerkou.Byvaly by mal ostat doma.

darika

ja uz neviem.Mne stale nejdu nejak dokopy tie problemy s byvalymi.Bud s nim som alebo nie som.A darmo sme nieco spolu prezili,rozisli sme sa a tak neviem co by sme mali este riesit.Staci si vypit,dobra nalada...a uz to ide.Tam,kde raz bol vztah,to nikdy nevymizne.Vzdy toho cloveka budem mat niekde schovaneho.Neverim,ked niekto napise,ze to tak nie je.Ona ho podla mna este stale niekde nosi a je rada v jeho spolocnosti.Preto ten plac,ako ona strasne chce ist.
Dilema,len ty pekne chod a uvidis.Mozno tam sa ti otvoria oci.A ak sa toho bojis,tak si nemozes s nou planovat buducnost.

darika

uf,kym som sa dostala do obrazu...
dilema,si jeden podla prispevkov velmi rozumny chalan a ja nerozumiem,preco sa chces zachovat ako rozmaznane dieta,ktore sa zduje ked nie je po nom.Mozno som to teraz prehnala,ale...Bol si min rok,tak preco nejdes aj tento rok?Tebe nikto nepovedal,ze nesmies ist.Chod a bav sa a ukaz byvalemu,ze ste stastny par.Budete tam viaceri,chyt ju za ruku,smejte sa...Ukaz mu,ze on ta nemoze ohrozit.Tymto,ze nepojdes,mu len das najavo,ze sa citis ohrozeny a tak davas spiatocku.Nerob to.Ty budes vediet,co sa deje a ona bude spokojna,ze mohla ist.Moj nazor na riesenie ich rozhodu nebudem riesit,lebo to je tak detinska vyhovorka,ze az...Po 2 rokoch na chate riesit rozchod?To je co?
Proste jej dnes s usmevom na tvari povedz,ze si sa rozhodol,ze doma byt nechces,a ze si teda pojdes zalyzovat aj ty.Ked tak moc chce ist,nebudes ju obmedzovat a ty si tiez oddychnes.Prekroc svoju neistotu.Ak sa nemas coho bat,nemas dovod neist.Mne to len pride,ze sa bojis,ze budes svedkom niecoho,co ti zlomi srdce pred svedkami.Ale to sa stane tak ci tak,aj ked tam nebudes.Takto aspon nebudes za hlupaka,ktory sedi doma a ona si uziva.Ak je rozumna,bude tam s tebou a ty spokojny a aj ona.

doubledog

ved je to vcelku jasne
ona ta vyuziva, lebo je to pre nu vyhodne
ale myslim si, ze to nemusis brat tak vazne, setri si energiu na dolezitejsie veci