co mozem ocakavat po vysadeni yadine po 2 rokoch?
vysadenie hak
ahojte baby, vysadila som hak lindynette 20, je tomu týždeň, zatiaľ nepozorujem žiadne zmeny, hlava nebolí, necítim pichanie v podbrušku. zatiaľ všetko ok. :)
Ja som mala pred Lindynette 20 krásnu pleť aj počas užívania a po vysadení sa mi začali robiť vyrážky po celej tvári, všetci sa ma pýtajú čo sa so mnou deje. To tak bude už ako nadobro alebo sa to po čase vráti do normálu?
kokosovy olej urcite nezabrani tvorbe vyrazok a uhrov po vysadeni . cakaj rapidne zhorsenie oleti po 3-4 mesiacoxh od vysadenia
Ahojte baby, ja sa chystám vysadiť Lyndinette 20 po asi 3,5 roka, uvidím aké to bude mať na mňa následky. Dúfam, že žiadne, pleť som nemala bohvieakú peknú, ale teraz si ju natieram kokosovým olejom a aj na vlasy ich dávam, tak dúfam, že nič hrozné so mnou vysadenie hak nespraví..
no pokial si problemy s pletou a vahou nemala pred tym, tak by si ich nemala mat ani po vysadeni, ale je to rozne. hlavne co sa tyka vahy, niektore schudnu a niektore priberu.
no tak si ma potešila, ale aspoň viem, že sa tomu nevyhnem
pochybujem
hormóny nie, ale možno pomôcť telu sa skôr cez to dostať?
neda. stravou a sprotovanim si hormony dokopy nedas. takze tymto zhorsenie pleti ani vypadavanie vlasov urcite neovplyvnis
začala som to brať kvôli bolestiam počas menštruácie, lekárka mi povedala, že bolesti sa upravia po prvom pôrode, ale mám 20, študujem a dieťa neplánujem tak mi dala hak, dá sa predísť zhoršeniu pleti, vypadávaniu vlasov a ktovie čomu ešte športovaním, stravou? chcem sa vyhnúť komplikáciám