co mozem ocakavat po vysadeni yadine po 2 rokoch?
vysadenie hak
ako to mám vyvariť, ja to skúsim,ved nič za to nedám len vodu a vňat...
Suhlasim s Mirkou. vlastne aj mne si tymto pomohla..
a mam na mysli petrzlenovu vnat.
100% vnatovy vyvar nie je ziaden cajicek. Ver mi. Tu v Australii mame kopu Cinanov, je to stara cinska medicina. Vyvolavacka kramov. S tvojimi cajickami sa to neda porovnat. Iba ak by si mi tvrdila, ze si uz vnatovy vyvar pila a nepomohol, co by som ti neverila. Skus to. 2x 2dcl denne po 3 dni. Mozes aj viac. Nie je to najchutnejsie, ale da sa to vypit. Vyvar si toho dost v hrnci a pi. Za pokus nic nedas. Toto je overena vec, ziadna reklama.
Sexuska: Kadejaké čajíčky som pila. Takže prirodzený spôsob nezabral.
Boze dievcata. Dajte si vnatovy vybar niekolko krat denne, pite to ako caj aspon 2-3 dni a kramy vam pridu. Verte starym Cinanom. Ja som skusila a ziaden problem. HAK som vysadila po 6 rokoch. Vyvolavacky su len dalsie umele hormony, skuste to na prirodzeny sposob.
dakin: ja som teraz vysadila po dvoch rokoch yadine. 12 týždňov som už nemala menštruáciu, teda mešká mi už 8 týždňov. Bola som už aj na vyvolávačke pred týždňom a stále nič. Menštruácia má prísť do dvoch týždňov od injekcie, takže ešte týždeň. Ak nie, tak mám prísť znova. Ale moc sa mi to zatiaľ nepáči.