Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vysadenie hak

Sexuska

Wild Yam je tiez dobry, tiez cinska medina, ale nech skusi tu vnat najprv a ak to nedabojze sa nepodari, wild yam je dalsia moznost. Ale petrzlenova vnat je 100% prirodny product, kdezto wild yam je trosku upraveny v labaku.

Sexuska

Eva27- pri petrzlenovom vyvare by mala simca uvidiet vysledky do 3 dni, nie 2 mesiacoch a je to lacnejsie ako tie tvoje produkty.

Ak este nemala ovulaciu, vyvar by ju mal vyvolat do tych 3 dni a do 2 tyzdnov na to by prisla menzes. Je to vyskusana metoda, lacna a mozem za nu dat aj ruku do ohna. Som zvedava, co nam povie simca o par dni.

Ak to nezaberie, nech si kupi tie tvoje produkty, ale ja cinskej medicine verim a pouzivam.

Mirka023

Eva, som rada, že ti to pomohlo :-) Mne to pomohlo tiež. Teraz to už neberiem pravidelne... len ked si spomeniem. A najnovšie ma bolelo brucho ked som dostala menštruaciu a to mňa nezvykne... dala som si dve tabletky Yam a pohoda, prestalo, do konca som mala pokoj.

Eva 27

Mirkaa mne naozaj hrozne pomohol ten wild yam a gynex. obe posielaju aj postou ak nie si z Ba. ja som kvoli porucham 2 krat nasadila spat. teraz beriem tieto veci a mam sa super. akurat som to prekryvala asi tri dni pred ukoncenim tabletiek. cize Tvoj proces bude asi dlhsi. vela babam to tu pomohlo. niektore videli vysledky po tyzdni a ine po dvoch mesiacoch. je to subjektivne.

Sexuska

simca27-normalne kupis petrzlenovu vnat, skus co najcerstvejsiu, das do hrnca s vodou, nechas varit, ako rezancovu polievku povedzme 20 minut na malom plameni, a potom to vypijes ako teply caj. Treba to opakovat 2 az 3 x denne aspon 2-3 dni a nemal by byt problem. Niektore vnatove vyvary chutia lepsie, ak kupis kvalitnejsiu vnat. Daj vediet, ako si pochodila.

mirkaa

ja som v lete(v juli) vysadila HAK po 5rokoch, ale nie yadine, brala som jeanine. a odvtedy som mala len raz :( koncom novembra! u gynekologa som pravidelne, mam dojem, ze je zo mna uz zufala.. momentalne beriem parlodel. pred vianocami podla ultrazvuku mi lekarka povedala, ze mozem cakat do tyzdna. podla krvnych testov vraj 5.-7.1. dnes je 27. a nic :( uz som zufala aj ja! mam 25. zhorsila sa mi strasne plet, takisto ochlpenie.. nabehnut naspat na HAK nechcem, je to docasne a nic to neriesi.. ale neviem co dalej mam robit, kam ist

akinom007

Je to cisto individualne, ale tak rozhodne ocakavaj VSETKO TO CO SI MALA PRED TYM NEZ SI HAK ZACALA BRAT!!! Cize ak si mavala nepravidelnu mesntruaciu pripadne bolestivu pred uzivanim Hak budes ju mat po vysadeni. ak si mala male prsia trebars 1-ky a pri uzivani sa ti zvacsili na 3-ky( to bol priklad), tak po vyasdeni sa casom vratis znova k tej 1-ke. pretoze Hak riesi probelmy len docasne len pocas uzivania!!!