Hrozne milujem manzela mojej znamej, stretavame sa spolu, mame sa o com bavit, milujeme sa aj 3 krat za hodinu. On ma deti, nechce od nich odist. Ona je prenho vzduch. Nikto o nas nevie, len jej brat nas raz spolu videl ale mlci. Je mi snim fajn ale viem, ze keby sa o tom dozvedela jeho zena bude hystercit a vyhrazat sa. Je narozdiel odomna skareda. Ako mu mam povedat ze chcem aby sa rozviedol so zenou?
Som sobecka?
.
:))
ale mrzelo ma to dlho....
az teraz citim zadostucinenie.
aha, prepáč ty mne. už nepamätám, či som zareagovala.
túto tému by mali premenovať na tému odpustenia :-)
datelinka- mal som pocit,ze si si to necitala.
Tak teda dakujem:)
denz, keby si vedel, čo to bol za deň, nepýtal by si sa, prečo som to pochopila ako som pochopila. a už sa mi nemusíš ospravedlňovať, mne stačí raz :-) nehnevám sa už dávno.
datelinka- ja som vazne netusil,ze mas v ten den zly den.......
este raz prepac teda.
Ja som totiz clovek....co aj ked mi niekto neviem co napise....beriem to z nadhladom.
Teda normalnych ..........
Neviem preco si ma pochopila tak ako sa stalo........
inko: no tak áno, vymýšľa tu stále niekto niečo, ale keď ti mám pravdu povedať, tak k tebe mi to vôbec nesedelo, len som z toho nejako nechápala.
som rada, že sme si to vyjasnili :-)
a prepáč ešte raz za krivé obvinenie...
a už tu nechatujme, lebo pôjdeme sedieť :-) do imaginárnej maccinej väznice :-) tej sa musí zasa čkať....
Inko!!!!!!! :DDDDDD
srandujes???:)))
a po druhé, denz? :-))
však som to prijala.
za normálnych okolností by som sa zasmiala na tom, ale v ten deň to bolo hrozné, ako sa na mňa smola valila.... a keď som myslela, že je po všetkom zlom, tak do toho denz uťal :-)) ale ok, nechajme to tak, teraz mi to už pripadá komické, teda tá moja reakcia :-)